Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

vpis v srednje šole za status

ve katera do kdaj so vpisi na srednjo šolo sam za status? in kolko krat lahk ponavljas visjo solo?
2014 08 29
ponavljaš lahko mislim, da 2×...tretjič te izpišejo iz programa...glede vpisov pa bi moralo biti razpisano na internetu, pobrskaj malo..Drugače pa če bi rada status se lahko še tudi kasneje če si že zamudila rok..vpišeš še vedno na kakšen poklicni tečaj..tako je naredila moja kolegica lani
2014 08 29
za status bi že mogla iskat maja, zdej so ponavadi že vsi programi zapolnjeni za status, sicer pa najboljše da si napišeš en e-mail in ga pošiljaš na vse možne srednje šole pa boš kje dobila, sicer je tud možno da bo čist na drugmu koncu slovenije :) moje izkušnje ko sem lani iskala :)
2014 08 29
Za status nisem iskala ze maja ker sem upala sa mi uspe naredit letnik..ampal vceraj mi ni slo dobro na izpitu tako da... Mogoce ve katera ce lahko 2 predmeta prenesem v 2 letnik? Je mizno s kako prosnjo?
2014 08 29
Zlata ribica..a ni da lahko samo 1x ponavljaa ali se prepises na drug fax? Ali-ali
2014 08 29
pikica, koliko predmetov lahko preneseš v naslednji letnik je odvisno od faxa. verjetno ti piše na strani fakultete pogoje za vpis v višji letnik. se pa da tudi s kakšnimi opravičili pogojno naprej, če je pogoj npr. da moraš imeti vse KT. :)
2014 08 29
pikica, si vpisana prvič redno, drugič ponavljaš, tretje leto pa nemorš še enkrat ponavljat (oz.se prepisat na drug faks).. lahko bi pa ponavljala in se potem tretič upisala naprimer na kakšno višjo šolo (ker ta z univerzo nima nč)
2014 08 29
Z dobrim opravičilom lahko dobiš pogojni vpis ali ponavljanje letnika. Jaz sem se prepisala, pa mi potem ni uspelo letnika nardit in sem z opravičilom dobila odobreno ponavljanje, kljub temu da je ali-ali. Znajt se je treba ;) Poskusi najprej tako, poglej koliko pik rabiš da lahko ponavljaš oz. se pogojno vpišeš.. drugače pa lahko za status poskusiš tudi na Ljudski univerzi.
2014 08 29
Jz sem ze enkrat ponavljala zato zdaj mislim da ne morem vec.. Aha.. jaz sem 2012 bila privic na faxu..2013 ponavljala in zdaj 2014 sta mi ostala 2 predmeta :/ sem pa ze na visokosolski In kaksno naj bi bilo to dobro opravicilo?:)) heh Drugace za drugi letnik naredit rabim 60 pik oz (52)
2014 08 29
Meni je zdravnica napisala da sem imela respiratorne težave, saj sem res skoraj 3 mesece ležala doma z visoko vročino, vnetim grlom, oteženim dihanjem, vnetjem dihal.. Pač cela štala. Najboljše da stopiš do osebnega zdravnika, mu poveš da pač rabiš opravičilo za fax in skupaj potem nekaj stuhtata. Nekateri vem da nosijo tudi opravičila od psihologov oz psihiatrov.. Poglej malo na strani od faksa kakšna opravičila bi prišla v poštev, pa poskušaj nekako urediti.
2014 08 29
Jooj ko bi vsaj imela jaz tako dobro zdravnico...meni moja zdravnica noce dat nic manj da boljs in lazje ji je..se zza kake res nujne primere jo morem prosjacit da da kako napotnico pa se to da z tezkim srcem..jr pa res da se nocem neki smesit po faxu z opravicili od psihijatra :O
2014 08 29
Sej nihče ne rabi vedet kakšno opravičilo je :) In tisti z odbora pomoje prav tako vejo, da je večina opravičil prirejena njihovim kriterijem. Žal ti kako drugače ne vem pomagati. Jaz sem uspela zadevo rešiti z opravičilom, zato sem pač ponudila to idejo. Upam da boš zadevo uredila.
2014 08 29
Sam profesorji vejo pod kakim oogojem si bil spuscen..hehe..no ugl hvala za idejo in delitev svijih izkusenj ::))
2014 08 29
Odvisno koliko vas je na faksu.. pri nas, kjer nas je ogromno, prof.nimajo pojma kdo je v letniku in kdo ne.. Ker se oni ne ukvarjajo s temi stvarmi, ki so stvar tebe in referata
2014 08 30