Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Kakšni so vaši moški do vas?

Verjetno se vam zdi čudna tema, [:nasmeh] Ampak pri meni ima pomen. Sem v zvezi, slabo leto. In fant je čuden. Ful ljubosumen. Kar preveč. Ko sva skupaj je vredu, ko pa je službeno odsoten pa katastrofa. Vedno kreganje, njegov nesramen odnos do mene..itd. Poleg tega je njemu odveč recimo, da bi mi več x povedal kaj čuti. Če me prav razumete, ne reče da me ima rad. Ne razvaja me z malenkostmi, z lepimi besedami, dejanji...V prejšnjih zvezah sem bila tega deležna. Ko mu rečem zakaj je tak čudak reče da je tak in da on ne bo copatek. [:sokiran] Takega moškega še nisem imela. Sem pa se z kolegi pogovarjala, da se najdejo taki da so bolj zadržani in ne pokažejo čustev. Ima katera takega čudaka? [:sokiran] Kolegice mi pravijo, da si zaslužim boljšega. Da mi ni treba čas izgubljati z nekom, ki me ne ceni in ne spoštuje kaj ima. [:zalosten]
2014 10 28
Mislim da si res zaslužiš nekaj bolšega. Tako kot je zdaj mislim da nebo zdržalo več dolgo če si ti želiš tistih malih dejanj. Nekateri moški tega nočejo ali pa nezjano pokazati da nas imajo radi. Mislijo da pač tega nerabijo povedat da če ti rečejo 1 x na pol leta da je to dovolj. Ne pričakujemo (in vrjetno tudi ti ne) da nam bodo kupovali prstane verižice itd. Dovolj bi bilo če nas mogoče presenetijo vsaj 1x na mesec s čim lepim ( vsaj v začetku)
2014 10 28
Ne pričakujem dragih daril in nevem kaj vse. Ampak tisto malo, objem, da se lahko zanesem na njega, da me podpira v mojih norih idejah, da ga lahko pokličem ko sem žalostna, predvsem pa da mi pomaga, me posluša.. In da mi vsaj pred spanjem reče, da ima rad. [:zalosten] In pol sem jaz največji čudak za njega ker tak malo "prosim".
2014 10 28
Ko je ze ravno tema, kaksne so pa kaj vase (bodoce) tasce do vas? Mene moja organsko ne prenasa pa me sploh se ne pozna. To prinasa velik pritisk na mojo zvezo, ker moj fant o meni sploh ne sme govoriti doma pa sva ze nekaj casa skupaj. Kako se lotit tega gordijskega vozlja?
2014 10 28
Tudi jaz mislim da si zaslužiš boljšega partnerja. Če se že zdaj tako obnaša kaj bo šele čez par let. Lahko si najdeš fanta, ki ti bo stal ob strani, ki te bo podpiral pa še pocrljal takrat ko to rabiš. Zato ne izgubljaj časa s čustveno nedoraslim "mačotom", ki misli da so fantje, ki svojim puncam povedo da jih imajo radi copate. ;) You deserve nothing but the best!
2014 10 28
Glede tistega z taščo bi pokomentirala. Mislim da je tukaj vloga tvojega fanta da se odločno postavi za tebe in da pove to je moja punca z njo bom pa če ti je všeč ali ne. Če ima svojega sina rada se bo potrudila in se nekako spoprijateljila ali pa se vsaj lepo obnašala do tebe. Tako da je fajn da se s tvojim vsedeta skupaj in ga vprašaš če je pripravljen se borit zatein nekaj naredit da bosta uspela, ker če se nebo zdaj se nebo nikoli. Pa vso srečo ti želim :D
2014 10 28
Mene pa tašča lepo sprejema...samo kot pravim je on čudak . Recimo prejšnja tašča me pa ni prenašala pa me tudi ni poznala. Niti me ni pozdravila ko sma prišla na obisk.In zaradi nje je bilo veliko kreganja.Pozneje nisem hotela več hoditi na obisk.Vedno me je šinfala,nikoli nisem nič prav naredila za njo.Prava kača je bila.Nikoli nič po "mojih" ni povprašala, se norčevala z mojega narečja..Ko sem kaj prinesla niti hvala ni rekla. S tistim fantom sva bila 5let skupaj, ko me je začela kaj blatiti ji je hitro zaprl kljun.Je vedno držal z mano. Tebi ko pa imaš tako kačo za taščo pa predlagam da tvoj fant reče svojim staršem, da si niso sina rodili za sebe in če je srečen s tabo naj to podpirajo in ne ovirajo.Če pa se ne da rešiti pa pojdta nekam za sebe živet al pa k tvojim pa pusti take idiote.Glavno če se vidva zastopita.Samo pa te čisto razumem kak je to če te ne sprejmejo pa nimaš pojma zakaj.
2014 10 28
Tip ima očitno velike probleme sam s sabo. Ljubosumje izvira iz nezaupanja. V prvi vrsti vase, pa seveda tudi v odnos in v tistega, ki je v tem odnosu (tebe). Ti si seveda želiš biti ljubljena, klar je normalno in povsem legitimno. Ampak, če hočeš biti ljubljen, moraš najprej imeti rad sebe, z vsemi svojimi demoni in črnimi luknjami. Kar je za marsikoga izjemno težko. Čimprej stran od tega tipa, če se imaš vsaj malo rada. Srečno in glavo pokonci!
2014 11 03
Nujno stran od njega!
2014 11 05