Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Moda /

Ima katera kakšen seznam prevarantk??

Punce, mislim, da me je ena hotela okrog prinest, ampak sem ji rekla, da počakam do ponedeljka, če ne, jo prijavim, prisežem! Pa iz principa! Ampak je nočem javno izpostavljat, če slučajno začne z glavo razmišljat, pa pošlje denar za stvari, ki sem ji poslala.. Pa me samo zanima, ali ima katera od vas kak seznam punc, ki so kdaj katero prevarale? V privat sporočilo bi prosila! Hvala!!!!!!
2014 11 07
Hvala, ni ta. Sem pa videla, kaj se ti je zgodilo! :( GROZNO res!!!!!!!!!!
2014 11 07
Zakaj pa pošiljaš pakete v naprej? To mislim,da nobena ne pošilja stvari v naprej... kaj se pa seznama tiče...jaz osebno si sam neresne punce zapisujem,da ko mi bo katera drugič pisala,da bi kaj kupila,da jo odklonim ker je bla prvič neresna... =)
2014 11 07
saj, ker sem nora, zaupljiva!!!!!! :/ meni je tudi šlo za 30€!! In jaz sem te stvari kupila, tak da ji jih nebom pustila kar tako!! res sem besna! Pa ni ta.. ta moja je na prvo črko T. :S
2014 11 07
Jaz za nič na svetu ne pošiljam v naprej,ker roko na srce...punce med sabo se ne poznamo in nikoli ne veš kdo je kdo...nasploh ne rada sodelujem z puncami,ki nimajo 100% odzive. Čeprav vedno pogledam odzive,ker ene nimajo 100% zaradi takih,ki kr za brezveze puščajo odzive,kar je nekaj drugega. Žal si med sabo ne morem do te mere zaupat,da bi si pakete v naprej pošiljale,ker se ne poznamo,čeprav je veliko punc zelo prijaznih ampak nikoli ne veš kdo je kdo... Mi je žal pol takih primerov kot je ta ko vidim,da nekdo nekoga nasere za 30e,zaradi katerih ni obogatela....
2014 11 07
saj jaz tudi zdaj ugotavljam in sem rekla, da nikoli več ne pošljem! problem pa je, da sva se dogovorili, da pošljeva isti dan.. in potem to..ahhhhh, res sem besna.. vem pa, da sem tudi sama si kriva. Potem pa sem ji zagrozila s policijo, da jo bom prijavila, pa mi je končno odpisala, pa tako pikro, da bi še bolj ponorela..sem ji dala čas do ponedeljka in bomo videli sedaj, če pošlje, če ne, pa seveda javno povem, katera je!
2014 11 07
Res nima smisla reskirat...zato se pa jaz menjav sploh ne grem ker kao poslale bi isti dan in nikoli paketa ne bi vidla....kaj šele,da bi poslala nekomu oblačilo za večjo ceno in mi nikoli denarja ne bi poslala...men bi se zmešalooo! Sploh ker imam večinoma sam nova oblačila ni šans, da kateri pošljem prej paket. Če katera želi paket takoj imet si lahko pride samo osebno stvar prevzet,kar pa je meni še itak boljše. =) Kriza je in eni mislijo,da bodo od 30e rešli krizo =)
2014 11 07
jaooo ej res.. saj jaz sem ji ravno poslala 3 nove majice :(( in sem res zdaj jezna najprej nase, potem pa še mi tak napiše.. katastrofa, kaj se pa ene grejo res! maš prav, jaz vem za bodoče to. Žal prepozno (upam še vedno sicer da ne, ampak bom vidlaa)..
2014 11 07
o hvala :) bom pregledala ;)
2014 11 07
Poslala sem vnaprej enkrat, ko sem inšalirala klik (nisem preverila) in punca zaupala, da je res nakazala. Denarja ni bilo na računu, naj bi šlo za nek problemček pri nakazilu, punca je bila fer in je res nakazala teh par evrov. Vsekakor me je izučilo, tko kot vse druge prigode tukaj na butiku. Ne vem za vas, ampak sem v zadnjem času dobila pri menjavah res zelo slabo ohranjena oblačila, od punc s samimimi pozitivnimmi odzivi, so kao spregledale. Že prej enkrat sem se odločila da ne menjam več in se premislila, češ kao delam krivico puncam s super ohranjenimi oblačili, vendar je sedaj moja odločitev dokončna. Upam, da razrešite zadevo in to čimprej!
2014 11 07