Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Če katera ve naj pomaga

Torej ko same veste obstaja na Facebooku veliko strani kjer se da kaj kupit. Ene prodajajo na črno druge imajo s.p. in tako dalje. Sama sem razmišljala da bi odprla eno stran na kateri bi prodajala razne izdelke. Ker sem brezposelna pošiljam prošnje pa nil uspeha, sem razmišljala da bi za nekaj časa ustvarila neko stran kjer bi prodaja stvari. Ker imam nekaj ročnih spretnosti bi prodajala doma narejene voščilnice, spominke itd. ter prodajala bi nakit ( ure,verižice in te stvari). Ampak me je strah da bo tržna inšpekcija videla mojo stran. Pač rada bi si nekako pomagala z kakimi malimi dohodki ker drugače nevem kako bo. Ve mogoče katera kaj o tem ?
2014 12 26
Dopolnila dejavnost mejbi? Pozanimaj se. S.p. se ti pomoje ne splača, odvisno od obsega dela in izdelkov :)
2014 12 26
imela bi par stvari sploh pa so male možnosti da uspe karkoli gledenato da je vsega malo morje .
2014 12 26
s.p se pa res ne splača za to odpirat, najbrž se še nisi nič pozanimala v tej smeri in ne veš, kakšni stroški so z s.p. dopolnilno dejavnost pa ne moreš odpret - kako bi jo naj? če imaš npr. kmetijo in želiš pečt in prodajat kruh, v tem primeru pride v poštev dopolnilna dejavnost - zato se tudi imenuje dopolnilna.
2014 12 26
Dopolnilno dejavnost lahko kdorkoli odpre se mi zdi. Tudi moja sorodnica dela tako, ker je brezposelna, pa nimajo nobenega podjetja, kmetije ali karkoli drugega doma.
2014 12 26
Jaz tudi mislim, da dopolnilne dejavnosti ne moraš kar tako odpret. Dopolnilna dejavnost je DOPOLNILNA dejavnost k tvojemu že obstoječemu poslu. Je pa bilo zadnjič pri Preverjeno se mi zdi, da bo po novem treba za vsa ročna dela oz. prodajo teh izdelkov odpret sp.
2014 12 26