Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Butik Vs. Bolha

Pozdravljene, Mene pa zanima, ali katera oblašuje svoje izdelke tudi na Bolhi.. in, ali ima morda tam več sreče s prodajo... Saj tam se prodaja čisto vse... in je veliko bolj obiskan portal.. Kaj pa samo oglaševanje Mojbutik.com na bolhi?? s tem bi si lahko naredile reklamo za naše izdelke predvsem.. med drugim pa bi tako provable nove ljudi na Butik... Vaša mnenja??:)))
2013 05 05
Vsekakor imam raje Moj Butik [:nasmeh] ... bolj oseben, vseeno lažje veš, s kom imaš opravka ter se lažje karkoli dogovoriš. Pravzaprav je Bolha postala sama komerciala, kar ni več niti malo podobno bolšjaku. Silijo te k plačilu najemnine (že s tem, da ima majica še etiketo pripeto, sem imela težave, naj se prijavim v "plačilni sistem"). Enkrat so me že skenslali (res je, sama sem kriva, ker si nisem prebrala NOVIH pravil, in sicer sliko logo svoje majice (in ne npr.neke iz interneta), sem pripela v priponko), vendar mislim, da bi lahko prejela prej vsaj kratko opozorilo, da zadevo lahko popraviš. Kdo so je pa predstavljal, da ne smeš poslikati celotnega artikla, z logom vred?! Vsekakor se mi zdi, da je na Bolhi vse več pravnih oseb in mislim, da prav k temu počasi težijo. Denar, denar, denar. Saj je dobra zadeva, vendar kar se tiče oblačil, proti Butiku vsekakor izgubi VSE možne točke.
2013 05 05
Mojbutik je boljši za oblačila, bolha za vse ostalo :)
2013 05 05
Jaz imam oglase tu in na bolhi. Glede na moje izkušnje je vsekakor mojbutik boljši. Od 10ih, ki me kontaktirajo prek bolhe, je le en resen kupec. Je pa vseeno bolje imeti objavljene stvari na več koncih, da si povečaš možnosti oddaje vse ropotije [:smeh] stvari podarim grejo pa definitvno hitreje na bolhi, tako da (tudi iz lenobe) ne dam vseh oglasov na oba konca [:nasmeh]
2013 05 05
mojbutik je boljši kot bolha :) drugače pa so tudi na facebooku skupinice za prodajo oblačil :)
2013 05 05
Jaz sicer na bolhi nisem imam pa se nekaj slikic ma modnem bolsjem sejmu na zadovoljna.si ampak je moj butik definitivno boljsi :)!
2013 05 05
Tukaj sem sicer čisto na novo :)) tko, da nekih izkušenj nimam, stran mi je všeč, kot odzivi pri posameznem prodajalcu, kjer lahko preveriš zadovoljstvo drugih kupcev s prodajalcem, tega na bolhi ni. Edino je škoda, da se Mojbutik bolj ne oglašuje. Jz sem ga namreč čisto naključno šele zdej našla, brala sem komentarje punc na cosmotu, kjer so pisale kje prodajajo svoja oblačila...
2013 05 05
Zanimivo, v vsakem primeru, je najboljš da pač ta butik, Še bolj oglašujemo, saj je res pregleden, sam kot pravi miss11 je problem da še veliko punc otem nič ne ve.. bom kaj na fb napisala, pa morda res, kako javno pismo napisat v L&Z cosmo al kako tako revijo;))
2013 05 05
Na bolhi ni več tako kot je bilo včasih,saj ne pri meni. Tukaj sem prodala že ogromno,tam pa niti ene stvari. Lp
2013 05 09