Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Naročanje prek internetnih trgovin /

kupovanje replik prek spleta

Živjo! A pozna katera stran soloffer? Imajo blazno veliko cunj priznanih blagovnih znamk po nizkih cenah. Katere strani še priporočate za nakupe replik?
2015 01 10
nikjer, ker ti bo vse carina zasegla in dala na unicenje, ti bos pa se kazen dobila za plačilo unicenja.
2015 01 11
če kupuješ replike prek spleta, je najbolje, da ni kaj ekstremno velikega, ker carina pregleda vse velike pakete + da je pod 22eur, takih paketov ponavadi ne pregledujejo (razen če ni gor napisano koliko je vrednost).. je pa res malo riskantno. Sama sem si kupila npr. že repliko mk ure, mj ure, hilfiger zoknov, fantu hilfiger kopalke,... pa je vse normalno prišlo (nike air max ali pa kakih takih večjih stvari ala mk torbice si ne bi upala kupit, škoda denarja za stroške uničenja) :) Kupujem pa drugače vse preko aliexpressa, z drugimi žal nimam izkušenj :) lp
2015 01 11
To kar je napisano kao vrednost paketa njih ne gane. odpirajo tudi če piše gor 5 dolarjev,tko da... Gledaj na spletnih straneh,kjer so v eu,tako ne boš imela problemov
2015 01 13
odpirajo cisto vse, ni vazno kaj je na paketu napisano. in ko vidijo da je replika takoj zasezejo in gre v unicenje, ti pa dobis za plačat kaksnih 60 eur za unicenje.
2015 01 21
kakšne so pa kaj strani iz eu?:) poznate kaj?
2015 01 21
ne js iz eu nc ne poznam, da bi prodajali replike, kokr so pa moje predhodnice rekle, na carini odpirajo cisto vse. ni vazno kaj piše na paketu, samo da je iz kitajske. sem ze dobila dvakrat za plačati uničenje.
2015 01 22