Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Prosti čas in hobiji /

Ročna dela /

Vprašanje za članice

Pozdravljena dekleta, Izdelujem unikatna oblačila in modne dodatke. Ali mogoče katera ve za trgovino, ki bi prodajala take izdelke, v Ljubljani ali v drugih mestih v Sloveniji in bi bila pripravljena sodelovati z menoj. Tako bi bili moji proizvodi bolj dostopni vam v Sloveniji. Zahvaljujem se vam vnaprej. Pozdrav iz Beograda
2015 01 14
Zivjo, mogoce v kaksni vintage trgovini v LJ? :)
2015 01 14
Sigurno je v Lj. kakšna trgovina z unikati, ki bi bila pripravljena sodelovati (poišči na googlu), mislim pa da je najboljše da greš osebno in se tako dogovoriš za sodelovanje. Vidim tudi možnost v tem, da odpreš svojo spletno trgovino z izdelki v Sloveniji - to se mi zdi odlično, saj malokdo obiskuje trgovine v večjih mestih, da bi našel zase kak unikat. Tako bi tvoji izdelki bili resnično dosegljivi vsem in ne samo tistim, ki živijo v Ljubljani. Nisem sicer v teh vodah, vendar me lahko kontaktiraš če rabiš kako pomoč :) Srečno!
2015 01 14
sicer ne vem če bo lastnica hotela, ampak probaj vprašat če bi jih lahko prodajali v butiku polmesec, kjer imajo tut korzete, ni greh vprašat, ampak jaz mislim da bi tut kaka pin up oblekca pasala not :)
2015 01 14