Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

plačevanje poštnine

Pozdravljene :) Bila bi zelo vesela, če mi kdo razloži kako posluje s strankami preko pošte? Na butiku sem nova in s tem nimam veliko izkušenj, se mi pa zdi, da je tisto kar sem poslala strankam prišlo dokaj drago ( zame in za stranke). Zato me zanima, kako se tega lotevate ve? :)
2015 03 15
Enako.
2015 03 15
Enako poslujem kot moji predhodnici. Vse pošiljam kot navadno pošiljko, razen če kupka izrazi željo in nato pošljem kot pripočeno pošiljko. [:nasmeh] lp
2015 03 15
Denar in plačane izdelke pošiljam priporočeno,vse ostalo pa navadno ,z nekaterimi izjemami,ki jih tudi pošljem priporočeno,seveda odvisno kakšen je artikel,če je nov, ohranjen in tako dalje,pač po moji presoji.
2015 03 15
Jaz vedno pošiljam pakete po predhodnem nakazilu oz. potem, ko prejmem denar skupaj s poštnino. Ne pošiljam več po povzetju, ker so nekateri neresni in ne prevzemajo paketov pa tudi precej dražje je. Ponavadi pošljem z navadno poštnino, samo izjemoma priporočeno, če gre za večje zneske ali če kdo posebej tako želi.
2015 03 15
Punce hvala za odgovore :) Jaz sem najprej komplicirala z odkupnino in sem delala nepotrebne stroške, ampak iz napak se učimo :) lepo bodite
2015 03 23