Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Zdravje /

Menstruacija

torej imam eno vprašanje .. naslednji mesec grem na morje in imam menstruacijo ravno v tistem tednu ko bom tam .. zanima me če katera ve kako si jo lahko prestavim razen pač KT in ostalih hormonskih tablet .. namreč KT nimam in tudi moj ginekolog je na dopustu pa mi jih nemore predpisat .. kaj predlagate ? se da kaj drugega kupit da prestaviš?
2015 06 20
mislim da ni druge razen kakšni čaji, ne vem točno, potem pač moraš imeti tampon ko se kopaš... oziroma če sta s fantom na morju pa je to zoprno ja [:nasmeh]
2015 06 20
mislim da ni druge kot tamponi... žal
2015 06 24
Mislim, da ti za en mesec KT lahko predpiše tudi osebni zdravnik :) Lepo se imej na morju! [:ljubek]
2015 06 29
Zdravilo Primolut nor 3-5 dni pred pričakovano M, recept ti napiše zdravnik. Tablete jemlješ 2x dnevno, ko nehaš, dobiš M čez 3 dni. Ne smeš si prestavit za več kot 14 dni, piše ti vse v navodilih... Večkrat sm si tako prestavila M, vendar tega več ne počnem. V tem tednu sicer ne boš krvavema, ampak boš čutila neko napetost v spodnjem delu trebuha, vprašaj se ali je vredno se filat s hormoni. Good luck!
2015 06 29
miss11 : ne ni se vredno filat s hormoni :) in se nikoli do zdaj nisem :D samo pač ker nočem ravno krvavet v tistem tednu pač bi naredila to izjemo in jih jemala .. nisem zagovornica niti KT ampak 1x na leto pač če je sila je sila in bi tudi to nardila :)
2015 06 30
ej, jz te ne obsojam, daleč od tega... :) sama sm si do zdej že večkrat prestvila M, zato ti pa povem iz lastnih izkušenj kak je feeling ;) tut meni ni fajn imeti M na morju, pomoje ni nobeni. Sej od 1x ti ne bo nič, pogosto pa se res ne priporoča.
2015 06 30