Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Marmelada za porjavitev telesa

Drage moje Ta teden sem na blogu od tine barros/apostolova prebrala njeno objavo o afroditini marmeladi za hitrejso porjavitev telesa. Ker tega izdelka nisem nasla niti v dm,tus drogeriji,sparu in milerju v zasavju niti ljubljani (ker takoj poide in je velik naval na ta izdelek) mi je prodajalka svetovala da vzamem PEKMEZ od olival..sicer je 2€ drazji od afroditine marmelade ampak vsekakor deluje....nanesla sem ga danes med soncenjem od 11-13 ure in rezultati so bili izjemni in resnicno deluje. Sama imam bledo kozo, vendar mi je po tem nanosu potemnila in nimam niti rdecice niti opeklin kar je odlicno! Prav tako koza ni lisasta in je potemnitev enakomerna. Tako da ce katera res isce izdelek za hitrejso porjavitev ga vsekakor priporocam. Cena je 7€ ampak vsekakor vredno!! [:poljubcek]
2015 07 06
priložniš kakšno fotko? [:nasmeh]
2015 07 06
Kakšna pa je ta krema oz. je koža po nanosu mastna, lepljiva, karkoli? Se vidi, da si s tem namazan ali se lepo vpije/razmaže v kožo? [:nasmeh] Če uporablja katera afroditino marmelado pa lahko še mnenje poda [:ljubek]
2015 07 06
Koza se malce sveti,nekako tako kot bi se namazala z netako mastnim vazelinom..koza ni mastna,malcek lepljiva a res ni motece,kar se vidi da je namazano se samo malo svetlika koza ,zelo pa disi...koza pa je po tuseranju res mehka:) meni se dopade:)
2015 07 07
jaz sem si kupila afroditino marmelado, pa se mi zdi da mi nic ne pomaga :/ sem se vedno bleda kot stena. Te lahko prosim za link od Tininega bloga o afroditini marmeladi? :)
2015 07 07
živjo,ne najdem ker sem preko telefona :/ vem da je objavila na FB :) drugače pa če ji napišete zasebno sporočilo na FB z veseljem odgovori,meni je že večkrat pomagala :)
2015 07 07
superca, hvala :)
2015 07 07
te afroditine marmelade se res ne da nikjer dobiti :/ LadyFashion morda prodas?
2015 07 16