Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Ricinusovo olje ? : )

Olje, sicer z odvajalnim učinkom pri zaprtju, se uporablja tudi za nego nohtov, obrvi, trepalnic, las, ... Zanima me vaša mnenja glede zunanje uporabe (torej lasje, trepalnice, ...) [:nasmeh] Ga katera uporablja? Za kakšen namen + kakšen je rezultat ? :)
2015 07 17
Hmm, o dermaluxu sem že dostikrat slišala, za kombinacijo z oljem pa prvič :D Močno pa upam, da mi bo samo olje pripomoglo k bolj gostim in daljšim trepalnicam :D Sem šele zdaj začela uporabljat, me pa zanimajo kšne izkušnje..če se res splača :D Me pa tudi za laske zanima..k sem malo skeptična ..olje na lase nanašat (direktno na lasišče)
2015 07 17
Tina, olju dodaj stepen rumenjak in slabo žlico medu. Nanesi na vlažne lase, pokrij s tanko vrečko, čez pa še z zelo toplo brisačo. Toplo brisačo menjaj takoj, ko se ohladi cca 3, 4x. Kura naj traja 2 uri, vsaj 1x na teden, fajn je, če 2x. 1 mesec. Trud ne bo izostal. Če imaš svetle lase, lahko dodaš kakšno žlico limone. Praktično in cenovno ugodno je, če si kupiš v Hofru, Lidlu, Spinu koncentrat limone, je v plastični flaški obliki limone, 2 dcl, okrog 40 centov stane.
2015 07 18
Hvalaaa! [:rezoc]
2015 07 18