Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Trgovine, artikli, razprodaje /

Punce, povejte prosim svoje mnenje...

Punce, opisala vam bom določeno situacijo, zanimajo pa me vaša mnenja - kaj si ve mislite o vsem skupaj... S punco sva opravili menjavo. Pošljem čisto nove čevlje, dobim eno ok majčko in dve nenosljivi jopici- ena ima v predelu pazduh madeže od potu/deodoranta, druga po večji površini obarvane madeže. Ena je zmuckana, druga že nekoliko sprana, obe vidno nošeni. Predstavljeni sta bili kot novi/skoraj novi, a vsi vemo, da takšni madeži ne nastanejo že ob enkratnem nošenju. Punci takoj javim, se kulturno opraviči, prevzame odgovornost in prosi, da ju operem, ter če ne bo ok, naj bi nakazala denar ali pa da si izberem kaj drugega. Operem, madeži niso šli stran. Drugega pri njej nisem našla kar bi mi odgovarjalo. Kar naenkrat napiše, da je skoraj nemogoče, da bi bilo kaj narobe s oblačili in napiše naj artikle pošljem nazaj in da ona pošlje moj artikel. Sem se strinjala, napišem pa še naj v paket doda vsaj za stroške ptt-ja, kajti ni šlo za mojo krivdo...Samoumevno je,da bi mi pripadalo povrnitev obeh poštnin- prve, ko sem svoj artikel poslala in druge, ko sem ji nazaj poslala njene stvari. A sem rekla ok, bom rekla le za povrnitev ene poštnine. In potem se je začelo...
2015 08 28
..da ona ne bo vračala stroškov, da sem lahko zadovoljna da mi bo sploh vzela nazaj stvari,ker dela po načelu videno - kupljeno (mimogrede, a se ne reče temu zavajanje, če prodajaš nekaj pod novo kar pa je daleč od tega?)... in nato še, da ona je poslala ok stvari (dan prej je napisala, da je stvari dobila od kolegice in da jih ni dobro pregledala, a nato napiše da je stvari dobro pregledala pred parkiranjem). Prevzame krivdo, ko pa omenim povračilo stroškov so bila pa kar naenkrat njena oblacila brez napak. Povejte mi prosim, a sem jaz butasta ali kaj? A ne bi morala že ona sama od sebe reči,da bo povrnila poštnino? Zakaj bi jaz plačevala 4,50 eur poštnine, a nimam nič od trga, le stroške? Vem, da večini je to samoumevno, niti ni treba razpravljati o tem.. Če je moja krivda valda ne bo drug plačeval za mojo napako. Ali ni tako?
2015 08 28
Po mojem gre absolutno za zavajanje, če je rekla da so izdelki skoraj novi, dobila si pa nekaj ponošenega [:zalosten] Nekaj takega se je že zgodilo tudi meni, a nikakor nisem pričakovala vračila poštnine - sem bila tudi jaz vesela, da je sploh hotela artikel vzeti nazaj in mi poslati moj denar za artikel, s poštnino sva pa pač bili obe na zgubi - čeprav menim da nisem bila jaz kriva niti 1%. Če so tvoji novi čevlji vrednejši od 4,5e, potem vzameš čevlje nazaj in se ne greš več nekih menjav .. pa nisem proti tebi - samo dandanes ne bi pričakovala, da si bo šla ta punca 9e s poštnino v minus (4,5€ tvoje in še ravno toliko svoje poštnine). Lepo uredita [:nasmeh]
2015 08 28
zoprno, ker ni šlo za nakup, ampak menjavo...ampak vseeno mislim, da bi lahko plačala tvoj izdelek, ki si ga poslala...ti ne bi smela imeti več dodatnih stroškov!!
2015 08 28
Stroške poštnine ti naj povrne, svoj čas, ki si ga izgubila, ji pa šenkaj.
2015 08 28
Se strinjam, zelica -načeloma kar večina tako pravi... Samo kaj pa je njej to vredno, da sem šla ob 21h zvecer prati njene cote na njeno prošnjo... Pa dodaten čas in pot, bencin ko je bilo treba njene cote nazaj na pošto nesti. Nič! Najraje bi rekla, da sem si sama kriva in da.moram celo jaz njej biti hvaležna. Pa kam za vraga smo prišli?? Prevzame krivdo, reče da cote ni dobro pregledala, ko omenim povrnitev POLOVIČNIH (sploh ne celih stroškov) pa kar naenkrat napiše da je stvari pregledala in da so bile lepe. Kdo se tu zapleta?
2015 08 28
Tu ni kaj, če je pisalo, da naj bili njeni artikli novi oz. odlično ohranjeni ali v brezhibnem stanju ali kakrkoli že, dobila si pa čisto nekaj v drugačnem stanju, ni tu debate - tu gre za sprenavedanje. Takšno je moje mnenje. Žal se mi zdi, da se bo temu spretno izmuznila, saj če bi imela namen kulturno rešiti nastalo situacijo se ne bi šla slepih miši. Dobro res se zgodi, da morda kaj prezreš, a dvomim, da je takšna tvoja situacija, da je prezrla kaj pošilja. Jaz osebno vem če npišem v oglasu novo - je to novo, nekaj celo z etiketami oz. nerabljeno - pač nikoli ni bilo rabljeno (zgrešeni nakupi itd) itd. Točno vem katere artikli so bili zgrešen nakup:( Enim sem odstranila etiketo, eni so pa še z etiketo:(( Aha - predlagam, da ti lepo nakaže denar za čevlje oz. da ti pošlje prvo ona nazaj čevlje+stroške poštnine za obe smeri, nato njej ti pošlji te 3 majice. Če pač ne bo nič od tega - lepo napišti negativni odziv, ker si ga punca zasluži. Premalokrat pišemo negativne odzive, ko so res upravičeni. Bi imela eno prošnjo - če mi lahko v zs napišeš za katero punco gre, da z njo ne spodelujem. Upam, da se vse lepo razreši.
2015 08 28
green.butterfly :jaz sem že včeraj takoj, ko je napisala, da bo najbolje, da si stvari pošljeva nazaj vse zapakirala in je sestra odnesla paket na pošto. Zatem dobim sporočilo, da bo moj artikel odposlala šele, ko dobi svoje, stroškov da pa mi ne bo vračala... A logično je, da bi mi ona morala prva poslati stvari.. Narobe svet [:tihsmeh]. Pa mi je bilo že vse skupaj malo čudno že preden sva se zmenili za menjavo... Ker mi je sprava pisala za menjavo za en drug artikel.. In jaz odpisem za katera artikla bi menjala...dobim odgovor, da za ta artikel že čaka denar, torej da je v bistvu prodan. Nekaj minut zatem mi napiše, da lahko menjava za ta artikel (čeprav naj bi bil kao prodan), vendar tokrat je želela menjati za drug artikel, ne več za tistega za katerega je najprej pisala. Mislim, že tu je bilo čudno obnašanje. In menim, da je najbolje da jo kar javno izpostavim - neodgovorno bi bilo, če je ne bi... Treba je punce opozarjati, da se izognejo sodelovanje. Torej, amaya35 je ta cvetka.
2015 08 28
Oh, res škoda da si naletela na takšno osebo, nikoli se žal ne ve kakšna je oseba na drugi strani. Ja je res, lahko že tekom pogovora si ustvariš neko mnenje, imaš neko intucijo, a je oseba resna ali je bolj tako tako. Hvala ti za nickname. Res je narobe svet:(( In potem ti čuden izpadeš, v smislu kaj ti ni jasno, kaj se pa greš ali pa take fore:( Lepo uredi
2015 08 28