Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Kaj priporočate proti podočnjakom?

Punce, prosim vas za pomoč. Pod očmi imam zelo tanko in občutljivo kožo, vidne so žilice, podočnjaki so temni, imam pa tudi veliko gubic pod očmi. Zaradi alergije pa imam večino časa srbeče in pekoče oči, tako, da so podočnjaki še bolj vidni. Kaj priporočate? Korektorjev sem sprobala veliko, tudi pudrov, vendar se mi naberejo v gubicah in tako zgleda vse še slabše :/ poskusila razne gele, ter kremice, vendar so me zaradi njih pekle oči, veka pa je pordela.. Tudi hladni obkladki niso pomagali. Hvala za vaš odgovor:)
2015 12 03
Imam podobno situacijo. Sem že veliko stvari poskusila in mi nič ni pomagalo. Navadno vato prerežem na pol zmočim z vodo in dam na ta predel podočnjaka- vsako noč ko grem spat :) in je precej bolje :)
2015 12 04
Najlepša hvala za nasvet:) bom poskusila:)
2015 12 06
Punce tudi sama se borim a podočnjaki..kozmetika tega zal ne more popolnoma pokriti..pozanimajte se kakšno vam je zdravje, predvsem kri. Morda tu tiči problem ;-)
2015 12 06
zadnje čase pijem vsaj 2l vode na dan in mi je malce izboljšalo moje podočnjake. tako, da probaj prvo s tem :)
2016 01 02
Kri sem imela se vedno super, nobenih problemov, vode pijem dosti, kajti se ukvarjam s športom in tudi bolj zdravo živim.. Nevem res, kaj bi lahko bilo..
2016 01 30