Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

En negativen odziv, prosim!

Vse veckrat opazam, da ste uporabnice zacele z nekimi svojimi pravili na MB. Okej, razumem, da das nekomu negativen odziv, ker pustis svoje podatke pa potem ni odgovora, to se mi ne zdi sporno, ampak da se puscajo odzivi na prazna Zelim si sporocila, da se puscajo nekomu, ki sam ponudi ceno, mislim kam smo prisli😳 tudi jaz veckrat dobim prazno sporocilo, sporocilo kjer nekdo ponuja ceno, pa me to ne zmoti niti 1%.. ce vas take stvari tako motijo, zakaj samo ne ignorirate in izbrisete sporocila, ne pa da talate negativne odzive za brezveze! Prejsnic sem videla, da je ena punca pustila drugi negativen odziv, ker ji ona ni vrnila odziva?! To je ze prav na meji izsiljevanja, odziv po sodelovanju pustis ce zelis, ce pac ne zelis pa nikjer ne pise, da ga je treba. Se spomnim, ko sem v srednji soli cca. 7-8 let nazaj zacela uporabljat MB, takrat je bila cisto druga zgodba, skoda res, ko berem take stvari me kar mine da bi sodelova se s katero uporabnico.
2021 02 07
Ja se strinjam, prav tako je tudi veliko drugega izsiljevanja, glede artiklov, laganja... Zato večkrat rečem kupcu da ima prav četudi vem da kdaj nima saj se nočem tukaj prepirati in potem se zgodi da se zmotis v pisanju za eno črko in je vse narobe 😐
2021 02 07
Sem pristas fair playa, se ga posluzujem sama in ja, ga pričakujem nazaj. Ko mi nekdo piše, začne pogovor z mano, se mi zdi prav, da je ta dialog kulturen in primeren. To pomeni tudi, da ce si nekdo premisli, mi to sporoci, da vem, da je artikel na voljo drugim. Grem namrec po principu, da prvi ki pise, ima prednost pri nakupu, again, zame je to korektno obnasanje. Ko se zgodi, da mi nekdo pise, jaz odpisem in potem ta oseba mrkne al celo mrkne potem, ko mu pošljem mere, 100 dodatnih fotk, mu ponovno čez 💮par dni💮 pisem, kako je na stvari. Da vem, ali lahko prodam drugim al ne. In ja, me dvigne, priznam brez tezav, ko ta oseba, kljub temu, da je aktivna, sodeluje z drugimi celo mogoče, moja sporocila pa ignorira... To se mi zdi nesramno. In ja, posledicno včasih dam tud minus zaradi tega, zdraven pa vedno napisem kaj se je zgodilo in minus vedno tud zbrisem ce se potem ta oseba javi. Dejstvo je, da je takih oseb, ki pošiljajo zahtevke ogromno, in sem jih navelicana. Mislim, da je pomembno, da smo prijazne ene do druge, tud razumevajoce, samo to, da ena stran zahteva in zahteva, in ni pripravljena potem niti porabit 2 sekundi za napisat, da si je premislila, potem ko se jo dodatno vpraša (in je ta oseba aktivna gor) ... Meni ni všeč, je#at ga. 😊
2021 02 09
To glede kulturnega dialoga se strinjam 100%, sploh pa me moti zadnja leta je vse napisano na hitro, redka so sporocila z Zivjo!/Zdravo! in imenom na koncu. In ja iskreno tudi mene pogreje, ko posljem slike pa potem ni odgovora ampak me trenutno to ne moti toliko, da bi pustila negativen odziv (sem ga ze pustila zaradi neodpisovanja, vendar je bilo to po sodelovanju). Moje mnenje je, da je dajanje negativnih odzivov zaradi praznega Zelim si sporocila bedarija. Pa nocem s tem nikogar uzalit, niti ne leti to na doloceno osebo ampak govorim nasploh. Ima pac vsaka uporabnica neka svoja pravila, zdaj rajse prej preberem opis pred sodelovanjem, ampak ko take stvari preberem potem vem, da artiklov od te osebe ne bom kupila.
2021 02 11
kar sm jaz pri sebi opazla je, da so vedno ene in iste osebe, ki se obnašajo na določen način :) vedno so ene in iste, ki ne odpisujejo, pa pišejo, vedno ene in iste, ki želijo mere+fotke, pa potem mrknejo, vedno ene in iste, ki bi menjale, pa si jim že 100x povedla (in maš napisano), da ne menjaš. neka kultura more bit, ja. konec koncev je na MB sodelovanje tako kupke in prodajalke, zato je prav, da sta obe vsej priblizno resne in aktivne. in - POZOR: to ne leti zdaj na tebe, govorim splosno - ce je nekomu tezko speljat nek dialog al npr povedat al bo kupu al ne, kako se je odlocu...sem vesela, da ne sodeluje z mano. ;) sem vesela, ce se resim stvari iz prepolnih omar, ma sem bolj vesela, da prodam nekomu, ki si res zeli in je prijazen :)
2021 02 11