Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Mnenje o.... kupcih

Nekateri kupci so malo posebni.. So sicer pošteni, poravnajo kar imajo na dan, ko rečejo, da bodo poravnali... Nič jim ne gre očitat iz tega vidika... A so hkrati izjemni komplikatorji, pošljejo 100 sporočil na uro... Čeprav prodajaš bele yeans hlače št 38 (in imaš fotke v oglasu), bodo 100x vprašali a so res bele, kake bele, koliko bele, a so res yeans, a so pajkice, kaka številka (pa piše 38 v oglasu)... 100X te vprašajo a si poslal (čeprav jim takoj poveš, da si poslal), želijo točno uro in minuto, ko si poslal... A ko prejmejo, niti ne javijo, da so prejeli, čeprav vprašaš - mogoče celo 2x, bognedaj pa tudi, da bi dali kak odziv. Kako je vaše mnenje o njih? Jih srečujete tle gor? Meni se zadnje čase dogaja, da stopim na take bombe. In čeprav mi je fajn, da prodam, se sprašujem - je res vredno mojih živcev in mojega časa? Me zanima vaše mnenje :)
2021 05 19
Ja na žalost je takih vse preveč.. meni se največkrat zgodi da vse te majhne podrobnosti povem poslikam pomerim.. in to večkrat ker ne praša za vse naenkrat ampak stvar po stvar in potem ne odpiše več... za koga sem potem to vse merila pa izračunavala če bi njej to prišlo gor.. in to za 5€ vredno oblekico tako komplicirajo.. ja razumem da je pozanimaš pred nakupom, samo ni pa treba utrujati pa si izmišljevati.. ko me ima včasih da bi to oblekico prav vrgla nekam ne pa da se matram pa prodajam.. Ampak rabim denar, zato upanje ostane. imam vsaj nekje v pogovoru že vse izmerjeno :') Tako da tile firbec kupci vsekakor niso vredni časa... pri meni je tako da je teh žal več kot dejanskih kupk :( Sem pa dobila gospo, ki me je tudi že "nadrla" da sem ji napačno stvar poslala in je grozila da me bo javno objavila, med tem ko ji sploh ničesar nisem poslala ,:) To da pa bi javile ali pa pustile odziv je pa že izven mode :D tako da sem se naveličala prosjačenja in zdaj odzive samo še vračam Tako da te čisto razumem da imaš vsega poln kufer. :) Ies sem se v soboto prijavila na garažno razprodajo v Radomljah pa bom tam probala srečo + stvari si lahko ogledajo preden jih kupijo in jih sami pomerijo ter določijo odtenke :')
2021 06 15
Hvala za tvoj feedback. Če te kdo razume, sem jaz :D Včasih se prau čudim tem ljudem in mojemu potrpljenju z njimi :D Ful enega bv kompliciranja - in da ne bo pomote, kot ti, razumem, da se pozanimaš o osnovah, ma do ene meje... Sicer je boljše, da taka oseba kupuje v trgovinah, kjer lahko pomeri in vidi v živo. ;) Kako si se mela na garažni razprodaji potem?
2021 07 06