Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Merila za brisanje oglasa

Počasi začenjam sumit, da so na mb različna merila za različne uporabnike, zato pišem javno. Nisem nobena žrtev, korektno je, da ste mi v 1uri zbrisali oglas ki je imel samo sliko iz neta. Mam svoje,ma jih včeraj nisem mela prilike dat v oglas. sem jih danes. Ampak Na MB je 30% oglasov le s sliko iz neta. Eni uporabniki imajo vse oglase le s slikami iz neta (npr ena oseba 15 oglasov, izključno slike iz neta). Zakaj se torej ene lahko izbriše v eni uri, ostalih pa tudi v več tednih, mesecih ne. Nekatere sem celo jaz "prijavila". Ja, sem ovaduh, dont care. Taki oglasi, od 2tednov od mojega sporočila,so še vedno na MB. Zdaj pa če pravila veljajo le za ene,pa bodte fer in to napišite. *Tema, vprašanje je za moderatorja. Ampak bom vesela izkušenj drugih.
pred 22 dnevi, 07:25
Se strinjam. Smo že velikokrat odprli to temo pa admin nič ne naredijo. Nimajo časa kao. Tudi če direkt prijaviš ne naredijo nič. Sej ene imajo tud cel butik slik z neta pa nič. Ali pa imajo spletno trgovino. Nove cunje z etiketami več številk pa tukaj tud admin nič ne ukrepa. Butik je pa itak že pogorel. Že zdavnaj ni več kar je bil.
pred 22 dnevi, 10:46
Ja, žal situacija tukaj že kar nekaj let ni rožnata. Admina praktično ni, prodaja je skoraj na ničli, pregledov novih oglasov je malo, ... Čudno mi je da stran sploh še deluje, glede na okoliščine.
pred 22 dnevi, 13:48
> miss11: > Čudno mi je da stran sploh še deluje, glede na okoliščine. > brankaaa: > Butik je pa itak že pogorel. Že zdavnaj ni več kar je bil. Res je in tud iskreno - vsak dan me manj čudi. Sploh ko vidim kako delujejo zadeve. Škoda, ker je bil res lep model "boljšjaka" sprva.
pred 21 dnevi, 06:11
Ja, Mojbutik je bil top zadeva 10 - 15 let nazaj, zdej ga je pa čas povozil. Zdej ko kaj prodam tukaj sem v šoku dobesedno - letos je bila samo 1 prodaja pa smo že konec avgusta.
pred 21 dnevi, 06:55
😁😁Včasih se kr dobro proda. Včasih pa čisto nič. Meni je na primer fascinantno in to dobesedno ko artikel kosta par evrov pa se reče če loh poštnino gratis. Ja ne vem najbolj dati zastonj. Pa pogledaš njene cene pa kot v trgovini. Nevem res... Nobene kulture. Ne hvala ne nič. Vprašaš kaj noben sploh ne odgovori. Hočeš kupiti pa tud odgovora ne dobim. Ne razumem res.
pred 21 dnevi, 08:53
Na splošno je odnos ljudi dandanes prav porazen. Socialna omrežja, forumi. real life itd.. Obup. Prvo nimajo minimuma kulture, pol ne znajo brat, pol ne razumejo pa še... ne vidijo fotk. Jaz tle redno dobim vprašanja ali je novo - pa je fotka artikla z etiketo in 2x napisano "novo". :D
pred 21 dnevi, 09:29
Živjo, punce. Kot smo že velikokrat pojasnili na forumu in v mailih in v zasebnih sporočilih, moderatorji oglase, ki vsebujejo prepovedane artikle ali vsebino (kot so tudi fotografije iz spleta), izbrišemo takoj, ko jih opazimo. Ampak, ker je takšnih oglasov na žalost zelo veliko, delo pa poteka ročno, se nam tu in tam lahko kakšni izmuznejo in jih ne opazimo in posledično ne izbrišemo. Ne gre za nikakršna dvojna merila ali kaj podobnega, razlog je naveden v prejšnjem stavku. Hvala za razumevanje in uspešne nakupe ter prodaje vam želimo. Admin ekipa 💘 💘
pred 20 dnevi, 13:35
Jaz sem vam poslala zasebno sporočilo. ne mi rečt,da ga v dveh tednih niste videli
pred 19 dnevi, 19:34
Dragi modetor/ica, predlagam da resno premislite o posodobitvi Butika, dokler še obstaja kanček upanja, da stran čisto ne usahne, saj je trenutno na tej poti. Prepričana sem da tudi sami spremljate statistiko obiska in da zelo dobro veste koliko uporabnic je dejansko aktivnih.
pred 19 dnevi, 10:05
miss11 👍 👍 👍
pred 19 dnevi, 10:36
Kot sem rekla tudi če direkt napišeš ne bo nič iz tega.
pred 19 dnevi, 13:51
Živjo, azzurra, oglase, ki ste nam jih poslali, smo odstranili, saj so res kršili pravila objavljanja. Hvala in lp, admin
pred 17 dnevi, 14:15