Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

nisem prevarantka in je prislo do nesporazuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drage punce, če ma katera slabe izkušnje z mano mi lahko to pove! Nisem pa nobena prevarantka tako kod je rekla metuljcica. Prislo je do nesporazuma. Izmenjale sva si dva paketa...ona mi je oba poslala takoj ze drugi da. Tudi jaz sem ji prvi paket poslala in med tem pa sem si želela še eno izmenjavo z njo in tudi ona z menoj in ji tudi DRUGI PAKET POSLALA in ga je DOBILA. Vendar pa mi je rekla da se prvega paketa ni dobila tudi meni je bilo čudno kako, da ga ni dobila, če sem ji prvega prej poslala dobila pa je pa prej drugega. Minil je en teden in so mi na pošti rekla, da se je izgubil paket, ki ga punca preprosto ni dvignila meni pa ga niso morali nazaj vrniti saj nisem na paketu napisala svojega naslova. Prišlo je preprosto do nesporazuma!!! Tudi jaz sem pomislila prvo da me je ona okol prenesla saj sem ji paket poslala ona pa mi je trdila, da ga ni sprejela..pomislila sem da ga je sprejela in da meni trdi, da ga ni in da ji nej zej plačam ampak je nisem obtozla, ker z nobeno nisem imela niti slabih izkušenj na butiku.!!!!!
2013 01 29
jaz imam s tabo pa3cija dobro izkušnjo..tvoj paket sem dobila hitro in menjava je bila poštena. Tudi pri mojih paketih zadnje dni hodi do odstopanja in jih nekatere ne prejmejo kmalu, kar mi je čudno. :S:S do sedaj sem tudi jaz bila namreč do vsake poštena. Tako, da imaš mojo podporo! [:nasmeh]
2013 01 29
Ja hvala enako :). Vem pa da z paketi delajo zelo grdo ..pa bolš da ne govorim, kako jih jst dobivam ne glede nato kako velik paket mam, ko ga bom dobila pred vrata ali pa stlačenega v nabiralnik in to me, kar malo moti.
2013 01 29
ja meni je bilo to skrajno čudno, saj si poslovala z puncam, ki so ok. [:tihsmeh]
2013 01 29
Ja lahko rečem, da nisem z nobeno imela slabih izkušenj. Prejšni sem poslala dvojne hlače, da jih sproba in si jih je zbrala in meni poslala, kar sem si jaz zelo pošteno, čeprav sem bila malo v strahu kaj pa če mi ne bo vrnila.
2013 01 30
niso vse prevarantke, sama sem sicer zelo pazljiva, na čase se najde kakšna prevarantka, drugače so pa res vredu :) za ene hlače, da bi postavila svoje ime na slab glas? upam, da nismo prišle tako daleč :)
2013 01 30
sam bi ti vseeno mogli poslati paket nazaj, ker je tvoj naslov napisan tudi na nakaznici. Pa kadar se gre za posiljko po povzetju, te na posti vedno opozorijo, da je treba napisati naslov posiljatelja. Vsaj pri meni je vedno tko bilo :)
2013 01 30
Paket sem poslala pod navadno posiljko in sem na paket napisala samo njen naslov svojega pa ne in mi niso zaradi tega morali vrniti nevem kako imajo stem.
2013 01 30
ne mene niso nikoli opozorili, da naj napišem še svoj nsalov, ko sem pošiljala navadno
2013 01 30
Ajaaaa jst sem razumela, da da je bil po povzetju ker si rekla, da ga ni dvignila. Se opravicujem :)
2013 01 30
če pošlješ kot navadno je res bolje da napišeš še svoj naslov ali odzadaj ali levo zgoraj, pa ga prečrtaš. tko so men rekli na pošti naj delam. [:ljubek]
2013 01 30
Jaz sem vedno napisala naslov, ravno zaradi tega, ker sem enkrat narobe napisala naslov kupke, pa se notri je bil denar, ker mi ga je prevec nakazala in bi se tepla po glavi, da ne bi napisala naslova. Ker potem bogve kje bi pristal paket, jaz bi pa mislila, da je kupka lagala da ni dobila paketa [:zaspan]
2013 01 30
pa3cija nevem kako lahko trdiš da ga nisem sprejela? Sem lahko rečem skoraj vedno doma..če pa že mene ni pa je vedno mama da sprejema moje pakete. Če pa paket niti ni prišel do mene.Imam še vse najine pogovore..kjer sem te vsake tolko časa spraševala kje je moj prvi paket. Nevem kje je po tvojem tu logika.. če mi nebi bilo do paketa potem niti ne bi menjala pa ti pisarila ne pa da rečeš da ga nisem sprejela. Sicer pa..paketa še vedno ni. [:nasmeh]
2013 01 30
Paket sem dobila...tako da je zadeva zaključena. [:nasmeh]
2013 01 31
Ja ti si skoz doma jaz pa ne in to da ti lahko vedno odpises jaz pa zdaj nisem morala!! Zelo neučakana in ne zaupljiva oseba !!!!
2013 02 01
1 2