Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Je tu še kakšna anksiozica? :)

Ali sem edina? [:tihsmeh]
2013 03 06
nisi edina.. veliko jih je pa se sploh ne zavedajo :))
2013 03 06
nisi edina [:ljubek]
2013 03 06
Joj je lepo slišat, da nisi sam [:ljubek] zdele mi vreme tok nagaja -.- cel dan bi preležala v postelji [:tihsmeh]
2013 03 06
jah, tega je zdj čedalje več... nažalost., razmere niso najboljše [:zalosten] pol pa še takle vreme... katera vrsta ankse te pa daje, če ni skrivnost :)
2013 03 06
agorafobija,panični pa malo socijalne [:tihsmeh] cel spisek :D moraš bit pozitiven, je pa tega čedalje več ja.. na žalost [:zalosten] kaj pa tebe daje? :)
2013 03 06
ja ja poznam ta forum, sem prijavljena in včasih mal potarnam.. :) Meni je pa zdaj že kakšen mesec slabše, pomoje bom morala višat tablete.. :/ Jaz sem pa zbolela ene 3 leta nazaj.. Mi najprej ni blo nič jasno kaj mi tok srce nabija [:tihsmeh] mene najbolj ovira pri iskanju dela.. Nemorem se spravit delat ker se bojim, da bom dobila paničnega pred ljudmi.. -.-
2013 03 06
pa sj sama veš, da tud če ga dobiš, ko ti tk ne more se nč zgodit... :) js sm enostavno na delovnem mestu povedla zakaj se gre in sm mela srečo, da so me takrat vsi zastopl... kolker so me pač lohk, kr kdor tega ne dožvi tk ne more vedt kk je to grozn :) ti pa svetujem, da poskušaš to prebrodit brez tablet... če bi loh še enkrat izbirala, jih ne bi nikol začela jemat, kr mam še zdj probleme se odvadit od njih, na vsake dva tedna četrtinko vzamem... ampak takt mi je bla to rešitev in bi še drek jedla, če bi vedla d bi mi pomagal :) prov zasvojen rataš, kt od drog... drgač pa ja, ko sm js zbolela se je o tem še manj govoril in so me pod nujno na urgenco vozl k so mislal d me bo infarkt.
2013 03 06
Ja saj vem.. Ma sem se matrala 2 leti brez tablet pa ni šlo.. Pol sem bla že čist obupana in sem jih začela.. Ma tut jaz bi use požrla sam da bi blo bolš [:smeh] Kere tablete pa maš?
2013 03 06
najprej sm mela plisil ampak so jih nehal delat :) zj mam pa paroksat... tisto četrtinko na dva tedna. vsake dva tedna se prepričujem d mi ni treba vzet pa podležem, ker mam tak hud odtegnitveni sindrom, ne da bi me kaka panika ampak telesno, k d bi mi nekdo elektriko spušču v telo... ne znam razložt :D
2013 03 06
tole z elektriko sem pa že velikrat brala :D joj sej kaj še mene čaka.. Sam js pravim da bolje na tabletih živeti boljše življenje kot pa se matrat brez njih
2013 03 06
odvisno, kratkoročno je res super, ampak če pogledaš dolgoročno... tablete ne odpravijo vzroka za nastanek težav [:nasmeh] če bi to loh človek skoz jemal in ne bi blo nekih posledic (verjetno ni najbolš d to ješ celo življenje) pol bi jih js tud... ampak, ko pa si zaželiš met otročka pa ne smeš jemat, zato sm jih tud js opustila in upam, da mi jh rata čisto nehat ko pride do tega :)
2013 03 06
ja to imaš prav.. vem da ne odpravijo vzroka ampak ti vsaj dajo voljo da ga poiščeš :) Ja če pa razmišljaš o dojenčku pa itak moraš nehat.. In jaz upam da ti rata [:ljubek]
2013 03 06
hvala [:ljubek] tud teb veliko sreče s sporijemanjem z gospo paniko [:tihsmeh]
2013 03 06
Dragi punci, tud jaz se pofockam v tole temo ... Mene je bolezen napadla ene dve leti nazaj in mela sm hude panicne in tesnobne napade ... In tega stanja si ne zelim vec dozivet v svojem zivljenju nikol ever never ... Ceprav me je kr mal stisnil, ko sem prebrala Majcolina tvoje obcutke ob prenehanju jemanja AD ... Kaj a tko grozno je pol? Pa drugace, a se pocutis stabilno zdej ko si skoraj prenehala z zdravljenjem? Jaz sem imela naprej Paroxat, ampak sem se tko v treh mesecih zredila za deset kil, ceprav sploh nisem velik jedla ... In tok volje sem pa se mela, da sem sla k zdravnici in zahtevala, da mi zamenja AD ... Tko sem zdej na Cipralexu in pocutim se mega in koncno nazaj zivim in se nicesar vec ne bojim ... Pravzaprav se ves cas zavedam, da sem orng zadrogirana, ker en dan, ko sem pozabla vzet tabletko sem bla .... Ziva groza. Tako da odvajanje bo se - zahtevno!
2013 03 15
1 2