Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Obiskala sem prevarantko na domu! :D

Prav morem delit svojo izkušnjo z vami, v upanju da se še kera opogumi in odpravi na izlet :) Prek bolhe sem želela kupiti neki za motor in s prodajalko sva se zmenile da ji plačam na TRR in ona, da bo krila stroške poštnine. Vse bi lahko bilo lepo in prav če bi mi ta prodajalka izdelek poslala.. ampak ga ni, čakala sem 10dni in po pogovoru z mojim fantom sva se odločila da se odpraviva iz kopra na izlet do celja :D no ko sva najdla stanovanje od prodajalke sva pozvonila in odprla je podajalkina mama.. boga gospa in njen mož (prodajalkin oče) ki je prišel hmalu zatem zdraven, zgledala sta kot da jo bo od sramu pokopalo! Priložila sem jim vsa dokazila da je denar res šel na hčerkin račun in tudi pogovore sem bila pripravljena pokazati. prodajalke na njeno srečo ni bilo doma . denar sem dobila nazaj od njenih staršev tako ju je bilo sram da sta hotela še benz plačat! ta prodajalka pa je bila mladoletnica in tega motorističnega pasa sploh ni imela! Tako da vse prevarante .. ŽAL MI JE ZA VAŠE STARŠE KI JIM NAKOPLJETE SRAMOTO! sicer sem bila prevarana prvič in upam da tudi zadnjič.. če ne pa NI MI PROBLEM IT ŠE NA KAK IZLET :) PRIPOROČAM TUDI VSEM PUNCAM KATERIM STE BILE OZ STE OGULJUFANE DA SE ODPRAVITE ŠE VE NA IZLET OZ NA OBISK=)
2014 08 08
Pametno:))
2014 08 08
Go girl! :D
2014 08 08
Odlično :)))
2014 08 08
pohvalno :) zate
2014 08 08
Zmagovalna. :-) Bravo ti in nam v poduk. :-)))
2014 08 08
hehe hvalahvala :D še 1x priporočam res vsem puncam katere ste bile oz ste ogoljufane da se odpravite na dom :) ne bo vam žal, zgubit pa itak nimate nič :)
2014 08 08
super. samo, da bi vse punce bile tako hrabre. pohvale vredno dejanje. čestitam. [:Nasmeh]
2014 08 08
jst komi čakam da me kšna zajebe,še mau počakam pa ene 2 res dobita en ding dong na vrata :D svaka čast :))*
2014 08 08
SanjaAudi, le pogumno =)*
2014 08 08
Me veseli, da nisem edina, ki mi taki obiski vedno plavajajo v mislih, kadar čakam kakšen paket. Sicer imam srečo in me ni še nobena ogoljufala, ampak je super vedeti, da se obnese tak ukrep.
2014 08 09
To je zagotovo ukrep, ki se najbolje obnese- tudi sama sem se ga že poslužila. Sicer sem se odpeljala čisto na drug konec Slovenije, vendar sem imela v načrtu izterjati tudi potne stroške- sama si je bila kriva, pa bi poslala kakor je bilo dogovorjeno in ne bi rabila k njej domov hoditi. Na koncu dobila vse kar sem zahtevala - povračilo za bencin in vrnjen denar za artikel. Sama vem, da tudi v prihodnje v takšnih primerih ne bom nobene več prosila, čakala...preprosto se bom brez predhodnega opozorila pojavila pred vrati in to je to. Punce,ne se pustiti zafrkavati in prenašati razne izgovore.Ne!!! Ni važno ali se gre za 5 eur ali 500 eur- važen je princip. Že tako je tu gor preveč kradljivk, lažnivk...Večkrat se vprašam kaj vse mora ta naš bogi svet prenašati.
2014 12 12