Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zgodbe iz spalnice, 18+ /

Rak na modih

Pozdravljene ! Vem da je tema sicer napačna ampka ker želim ostati anomimna sem jo prilepila tukaj. Upam da me razumete. No skratka imam vprašanje moj najboljši prijatelj je pred 5 mesci zbolel za rakom na modih. So mu ga odstranili ampak je bilo prepozno saj se mu je razširil. Sam še neve kam ker mu tega še niso ugotovili. Zanima me če ima katera kakšne izkušnje s tem ? oziroma pozna koga ? Kako se lahko tole konča ? Je pa res da je fant zelo pozitiven in se iz bolezni včasih malo ponorčuje. Star je 22 let. Sma pa zelo dobra prijatelja vbistvu med nama skačejo tudi iskrice ampak se v zvezo še neupava podati .. Strah me je obupana sem če je sploh možnosti da kdaj ozdravi .. Hvala vsaki ki bo z mano delila izkušnje ..
2014 12 15
Slišala sem da,pravilno prehrano lahko veliko storimo za preprečevanje nastajanja rakavih celic. Seveda Vam zelim veliko srece s tem in ne obupajte! Lp:)
2014 12 15
joj daj boutique prosim, če se ne tržiš tukaj, kjer punca potrebuje resno pomoč!! svoje podjetje oz. podjetje za katero delaš, lahko promoviraš tam, kjer se ne gre za življenje in smrt.
2014 12 15
Tile umetni preparati morajo pa res pomagati, ja. Raje naj poseže po zdravi, sveži prehrani. Kot pravi katharin, prehrana naj bi imela velik vpliv.
2014 12 15
najbolj, da se najprej posvetujete z njegovim onkologom, ko bodo izvidi pokazali kaj naj bi se razsiril in ali pride v postev se kaksen operativni poseg (odvisno od tega kam se je razsiril). Nato pa kemoterapija, kaksna in kako intenzivna. Mogoce ne bi bilo slabo, da bi tudi kaksne moznosti v tujini preverili, kjer imajo tut razlicne operativne pristope. Najboljsi je robotski, pri nas jo imajo v slovenj gradcu recimo. V tujini sicer imajo tudi dosti napredne oblike zdravljenja, recimo lokalna kemoterapija, da se v telo vstavi blokada in se 10x povecana doza citostatika spusti samo na mesto, kjer se nahajajo rakave celice. To je mozno seveda samo pri lokalnih tumorjih, ce imas levkemijo, limfom ali res ze metastaze po celem telesu, kaj drugega kot splosna celotelesna kemoterapija niti ne pride v postev. Najprej po vse informacije k onkologu, potem pa svetujem, da se povezete se s kaksnimi, ki ze imajo podobne izkusnje, tudi na med over ner forumu se najdejo kaksne uporabne informacije. Srecno!!
2014 12 15
Hvaka vsaki za vsako vzpodbudno besedo :D zanima pa me če katera ve za kakšen forum kjer so vpleteni tisti ki so imeli raka se jim je razširil zdaj pa so okej ? Ker sama sem našla samo forume na katerih ljudje sprašujejo kakšni so simptomi itd. Nikjer pa ni nič napisano o kakem preboletem raku ..
2014 12 15
Ne bi vedela ali obstaja tak forum, lahko pobrskaš. Drgače pa sama nisem zagovornica kemoterapije, zdravil in kemije in se nikoli ne bi odločila za to terapijo. Raje kakšno nravno zdravljenje. Srečno!
2014 12 25