Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Barva las - pomoč!!

Pobarvala sem se to barvo in mi je na lasišču prišla preveč oranžkasta, kar mi pa sploh ni všeč. [:prestrasen] Je kak način (naraven predvsem) da se izpodbije ta oranžen ton na lasišču? Ne bi se rada z drugim odtenkom pobarvala, ker prvič ne bi rada uničevala las, drugič pa mi je po celotni dolžini barva všeč, samo na lasišču je čudna. [:smeh] Naj bi pomagalo, da si s kavo izpiraš lase?? Hvala. [slika:d5c80145-d7d6-44ca-a453-8169eed63d7a]
2014 12 25
probaj s kakimi šamponi za temne lase .. ali pa prebrskaj po spletu malo kaj se da nardit
2014 12 25
Tisti barvni šampon v taki mali vrečkici za enkratno uporabo mislite da bi pomagal? Če bi si ga samo na lasišče nanesla?
2014 12 25
Pri lasišču ste imela verjetno že narastek in vam je na vaše naravne prijelo drugače kot po dolžini, predvidevam? Na rdeče vam je povleklo zaradi vašega naravnega pigmenta.., možno je, da se bo spralo po nekaj pranjih ali pa boste morala pobarvati na novo.
2014 12 25
Clothes&more točno tako, vse ste trofla [:rezoc] verjetno bi se res spralo po par pranjih, ker ta garnier olia se mi vedno spira, ampak res nebi rada čakala par tednov in z oranžnim lasiščem hodila okrog [:zalosten] bom poskusila barvni šampon, pa bo kaj bo [:nasmeh] hvala!
2014 12 25
zmešaj prašek za beljenje las oz.blanš z VODO pa si namaži na lase in pusti nekaj časa cca 10 do 15 min in speri.To mi ji svetovala frizerka.Jaz sem po eni barvi ki naj bi bila naravna pa sem bila po barvanju modra,pa sem si z tem vse dol sprala.
2014 12 25
O šit, ravno zadnjič sem želela kupit to stvar! Jaz bi na tvojem mestu šla k frizerki. Sama sem včasih precej eksprimentirala do tega, da sem enkrat "nastala" rumena :D grozljivo :D od takrat hodim k frizerju (oz, se ne barvam več) :))
2014 12 29
No barvanje las ni le kupiti barvo jo zmešat s priloženim hidrogenom in se pobarvat, treba je upoštevat več različnih dejavnikov preden se sploh zmeša barvo, nikakor pa ne svetujem da se barvate same doma, ker profesionalna barva ali pa barva , ki jo kupite v prosti prodaji sta si zeloooo različni!! frizerja povprašajte ali je opravil vsaj tečaj kolorimetrije , da se vam ne bo zgodilo , da boste rumene, oranžne in še kaj!! Matiranje nikakor ni potrebno če je barva pravilno zmešana in če se upošteva vse dejavnike , ki jih kolorimetrist mora upoštevati!! Na kratko to pomeni pokaži mi kakšno barvo želiš imeti in točno takšno barvo ti naredim brez , da se tvoji lasje poškodujejo!! No vsaj v mojem salonu je tako. Lp
2015 01 05