Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

nisem prejela

Ponudnica je (ne vem če) poslala Adidas torbico pred božičnimi prazniki. Nisem je prejela. Še kakšen podoben primer in kaj ste naredile? Jaz sem dobila vso drugo pošto, tudi babičin paket normalno... Kaj menite?
2015 01 05
Moje mnenje da ti ga ni poslala; se tudi sama bodem z eno ki je na vse trdila da je poslala potem sem jo dobila na laži..
2015 01 05
ni poslala.. res, da sem sama dobila danes paket, ki je bil poslan 31.12. ampak ok prazniki pač.. ampak tale fora izgubljen paket že dolgo ne pali več :-)
2015 01 05
Ne verjamem v izgubljene pakete. Piši mail na info@ posta.si Pozanimaj se,kje je paket in lahko izsledijo tudi navadno poslane. Lp
2015 01 05
tudi jaz ne verjamem v izgubljene pakete, skoraj vedno je to samo fora. tako kot je bezdia napisala - najprej se pozanimaj na pošti. če boš ugotovila, da paket ni bil poslan, najprej to povej uporabnici, mogoče bo priznala, da ga ni poslala in bosta še kaj rešili (ampak dvomim). če bo še vedno vztrajala pri svojem, jo prijavi, čeprav ne vem, ali bo to kaj pomagalo, mogoče jo bo pa administrator opozoril...ne vem...probat ni greh :) pa srečno, upam da dobiš paket. :)
2015 01 05
škoda, da zaradi varstva podatkov ne sme obstajati kakšna 'črna lista', s katere bi bilo zaradi 'ponovitve neprejetih paketov/pisem' razvidno, da so nepoštene. tako pa ne vemo, da jih je bilo že velikonat**** 'pred nami'... če bi pošiljala kakšen 'Kik', 'Takko',...artikel - bi ga zagotovo prejela... potem se pa izgubi kakšna Roxy majica, pa Adidasove pajkice,ja...-in v tvojem primeru spet: Adidas...
2015 01 05
Upam, da prejmeš, čeprav, če je bilo poslano pred božičnimi prazniki bi moralo priti že zdavnaj. Hm, glede na napisano mislim, da sploh ni poslala [:zalosten] Ja nekatere punce res izkoriščajo to glede "izgubljenih paketov". Meni se je edino enkrat zgodilo, da moja pošiljka ni prišla (poslala že kar nekaj pošte), vendar za osebo na drugi strani res lahko trdim, da verjamem, da ni prejela, ker sem z njo že prej sodelovala. Drugače se je pa že tudi zgodilo, da sem očitno napačno črkovala ulico in se mi je vrnila pošiljka nazaj k meni, tudi ena punca mi je poslala napačne stvari, ki so bile namenjene za drugo punco,...v glavnem marsikaj [:ljubek] Jaz bi se na tvojem mestu kar dobro pozanimala kje je pošiljka. Vprašaj punco, kdaj je bil poslan z katere pošte in najbolje pisati na tisti zgornji e-mail od pošte. Hm tudi varianta - morda poštar ni pustil listka ali pa da se je izgubil, pa da morda čaka pošiljka na tvoji pošti....to bi bila najbolj idealna varianta ...te baje čaka 1 mesec Sporoči kako se je razpletlo...držimo pesti za najboljše [:ljubek]
2015 01 05
Tudi če je punca poslala kot navadno pošiljko (ne priporočeno) ima račun - na pošti ti dajo račun ne glede na vrsto pošiljke. Naj ti slika račun in ti ga pošlje. Preveri težo pošiljke, če je taprava in pa datum, da ti ne bi poslala slike računa od katere druge stvari, ki jo je poslala. Če nima računa, je zelo verjetno da laže. Jaz vse račune spravim, dokler mi punce ne javijo, da so prejele in je vse ok.
2015 01 05