Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

laser za domačo uporabo

Zanima me ali katera uporabla laser za domačo uporabo za dlake?Ali pomaga?
2013 05 06
hejla :) jaz ga imam...uporabljam ga že manj kot eno leto in so že vidni rezultati. sicer čez noč ne boš zgubila vseh dlak, z redno uporabo pa boš dosegla rezultate.
2013 05 06
katerega pa imaš če smem vprašat? remington ali philips?
2013 05 06
Jaz imam bellisima flash&go pred časom uporabila prvič tak da rezultatov še ni upam samo da bodo
2013 05 06
Hejla...mam jst remington 5000 ampak ga mam dober mesec, sem šla 3 x skozi, ma so se čisto malo razrečle, verjetno je treba kar več časa uporabljat za rezultate...tudi v salonih, ki so 2x močnejši laserji, ponavljaš postopek kar nekajkrat. Tako da ne vem....prihaja poletje, ker živim na morju, hitro dobim barvo, ga bom verjetno morala prekinit z uporabo, ker na temno kožo ne smeš. Ugl.toliko z moje strani. Aja, pa še to, dlake čim bolj so močne in temne boljše je....meni na bikini predelu ni zraslo 2 tedna po prvi upoabi. :)
2013 05 06
Jaz imam Silk׳n SensEpil....ker so to laserji za domačo uporabo, niso tako močni kot so tisti pri dermatologih in v kozmetičnih salonih rabiš nekaj časa da se pojavi rezultat. js mam za seboj zdj skoraj eno leto terapij pa so se mi dlake lepo razrečile, na določenih mestih mi ne rastejo več, na določenih pa je nespremenjeno. z redno uporabo pa definitivno prideš do željenega učinka. je pa tudi vse odvisno od laserja...če kupuješ gledi da bo dovolj kakovosten.
2013 05 06
Punce jaz ga imam tudi kupila sem ga s sestro in nečakinjo, in sicer novo lumeo od filipsa. tri krat sem naredila jutri bom četrtič, vsaka 2 tedna... tako, ne vem kaj rečt, nekih res vidnih rezultatov še ni, upam pa, da bodo kaj kmalu, saj je poletje tu;// Bikini pa sem si pred petimi leti naredila v dermatološkem centru parmova, in tisto pa je laser, po prvem tratmaju jih je full manj bilo, no in po 4 tratmajih in po 5 letih sploh nimam več dlak tam. to za domačo uporabo je po moje fuuu ampak ress full bolj švoh, če si ga nameravaš kupiti in začet uporabljat ti priporočam da očakaš jesen. saj med poletjem nesmeš zarad pigmentacije in sonca... LP.
2013 05 10