Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Ločitev, konec zveze /

konec zveze - debata, nasveti

Ne vem sploh kaj naj napišem, končala sem zvezo, ni bila dolga, pa vendar. Seveda mi je hudo. Ne vem ali so razlogi za konec sploh pomembni, vendar me zveza ni izpolnjevala, videvala sva se 1x na teden, vmes me ponavadi ni poklical oz. redkokdaj, itd... Zmenila sva se, da ostaneva prijatelja, če bo to šlo (z moje strani). Ko sem končala zvezo pred tem, sem rabila veliko časa da sem prebolela - tudi zveza je bila veliko daljša. Nisva ostala prijatelja, saj sva se na precej grd način razšla, brez pojasnil. Nisem rosno mlada, nisem pa stara, sem 25+ :) Vem, da moram delati na sebi. S čem ste si ve pomagale, ko ste končale zvezo? Med eno in drugo zvezo sem bila kar nekaj časa samska - par let. Vsak nasvet je dobrodošel :)
2015 04 18
Pisi na zs ce rabis pogovor in moje mnenje :)
2015 04 18
nisi stara niti mlada? 25+? definitivno si še mlada in ne govori gluposti [:nasmeh] vsak konec je težak..ne glede na to kako dolgo je trajalo in tudi če končaš razmerje ti, je kljub temu hudo.. Zlajnan pregovor: čas celi rane...ampak mislim,da bo kar držalo..
2015 04 18
se strinjam z FlakeyAngel nemores ostati v prijateljskem odnosu z njim, tudi sama sem poskusala to in je bilo hudo zato sem se raje odmaknila od njega in se posvetila cim vecjim stvarem, da sem ga pozabila. Vem, da je hudo bos ze nasla novega vaska sola nekaj stane veliko srece [:ljubek]
2015 04 18
:) Vem, da čas celi rane...
2015 04 18
Hvala za vaša mnenja :) Posvetila se bom sebi. Ni tako zelo hudo, kot je bilo ko sva končala s prejšnjim fantom, čisto vseeno mi pa ni, kar je tudi logično. Sem realna in vem, da me ta odnos ni osrečeval in da se dolgoročno ne vidim v njem. Vem, da je prijateljevanje s bivšim zelo problematično in da tega verjetno ne bi zmogla.
2015 04 18