Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

iZGINOTJE PAKETKOV!!

Se, se komu dogaja ?..od 27 maja .. 2 stranke niso prejele paketke (superge,natikace)..nobeden nic ne ve , a je to mozno??11 let posiljam.....to pa se ne...
pred 3 dnevi, 18:29
Ne, se mi to ne dogaja. Enkrat se mi je zgodilo, da je en paket potoval 10 dni (očitno so ga nekje na pošti založili), drugače pa vedno pride v roku 2-3 dni.
pred 3 dnevi, 13:23
Meni je zadnjič poštar tako skril paket pri hiši, da ga nisem našla 4 dni 😅 šele ko sem klicala na pošto in so kontaktirali poštarja, da me je poklical in povedal kam je dal - pod stol čisto v en kot - se je našel Drugače pa jaz ne verjamem v izgubljene pakete. Še vedno se je vse našlo z malo vztrajnosti in z nekaj klici.
pred 2 dnevi, 18:33
Meni se je zgodilo enkrat. Če je punci za verjet da ga ni dobila.
pred 2 dnevi, 19:47
Pri meni se je pred leti nekajkrat zgodilo, da je bil paket "izgubljen", potem pa je prišel po DVEH (!!) mesecih. Razlog: baje se paketi "zataknejo" v sortirnem stroju in ko ga parkrat na leto odprejo, najdejo vse te pakete in jih pošljejo naprej. To je uradna razlaga s strani pošte, ko sem zahtevala pojasnilo.
pred 1 dnevi, 09:48
Se mi je zgodilo pa že tudi, da je poštar postil paket na predpražniku pred vrati ali kar na vrhu nabiralnikov v bloku in ga je seveda nekdo drug vzel. Kako vem? Ker mi je poštar povedal, kje je paket pustil in je mislil, da je paket na varnem. Tako da je žal vse možno...
pred 1 dnevi, 09:50