Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

eno so pa čist zmešane res...

js nimam komentarjev res.. brala sem lihkar en profil ko so ji punce pisale negativne odzive , ta pa je med top uporabniki. napisale so ji da so prejele čevlje , pa da pod opisom je pisalo kao identične originalu , pa prava barva .. pol pa so napisale pod odziv da niso sploh bile tiste številke kot je punca napisala , da so bile prevelike / premajhne , druge barve itd. pa ona odpiše potem kao pod ta odziv : SI NAROČILA IN KUPILA , NE DA BI SE POZANIMALA OZ. VPRAŠALA sorrii punca , to je dolžnost prodajalke oz tistega kateri da gor artikel , da napiše v opis če je kej al pa ni,. kot večina .. js res sm prav brez besed ostala. tudi js bi odsvetovala sodelovanje, pa punce če vidite da nima kdo 100 % pejte prebrat negativne odzive ker boste lahko VE tiste katere boste zafrknjene :)
2013 05 20
kot da me lahko zavohamo na kaj moramo bit pozorne [:prepoten]
2013 05 20
:O sj nevem nimam več besed kaj se dogaja!! Resno, šus u glavo takim!
2013 05 20
kiki ja js sm vedno pozorna , tiste ki nimajo 100 % ali nobenega odziva ne sodelujem :) žal. just*me : ja sam res ej .. na bolhi se itak svašta dogaja ampak tukaj mislim da je preseglo res.
2013 05 20
Jz do zdj sploh vedla nism za odzive :D In ja, tut jz jih čekiram zdj :P Ma nevem no, men se zdi podlo da greš za denar nardit vse! Al prodat nikakve cunje, k niso niti za prah obrisat al pa nategnt folk drugač..eh sram jih bilo!
2013 05 20
Sicer sem med novejsimi uporabnicami te strani, ampak ne vem kako je lahko sploh kera tako hudobna...
2013 05 20
Saraarocku zdj veš in bodi previdna.
2013 05 20
Ja vedno je potrebno prečekirat odzive [:sramezljiv]
2013 05 20
Kot da me vemo, kaj vse naj vprašamo. A so vsi šivi celi? A smrdi? A pa oba rokava? A je gumica ok? Mislim, pove se, kaj je narobe, kako je stanje. Res je, kot da naj me vohamo, kaj je narobe.. [:zaspan]
2013 05 20
ja sej to je point ane.. js npr vedno vprašam če so npr hlače bolj primerne za s ali m , WEDNO prosim za še kakšno slikco .. ampak ko sem prebrala kej takega sem ji prav hotla napisat res ... zdej vem kdo je in bom previdna :)
2013 05 20