Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

V primeru, da pride do prevare...

Pozdravljene punce! Sem nova na temle butiku, ene pa imate že precej izkušenj... Tudi negativnih. In ravno za te me zanima. Kako vi punce potem rešujete, ko vas katera prevara (razen, da jo daste na črno listo, in morda negativen odziv) ... SPLOH rešujete probleme? Na pamet dam primer, ker sem videla da je večkrat katera to doživela: Pošljete paket (nekatere tudi vrednostno pismo) uporabnica ga prevzame, vi lahko temu tudi sledite in preverite, nakar pa tdi da ona tega ni prevzela in da paketa sploh ni bilo in da se je morda paket izgubil. Kako potem rešite zadeve, ali sploh ukrepate? Trenutno se sama ubadam z eno "prevaro" ampak jo rešujem in upam da jo bom razrešila, drugače pa sem uporabnico že obvestila da bom ukrepala, če ne dobim svojih paketov in nakazila (jaz sem njej poslala svoje petke, in vidim, da je paket že dostavljen v dostavo, od nje pa še vedno nisem dobila ne nakazila, ne svojih dveh paketov... Jaz bom vsekakor ukrepala v primeru, da punca ne bo upoštevala dogovora) No, lep dan vam želim punce in pa seveda, čim manj takšnih prevarantskih izkušenj! D.
2013 06 03
Mene je ogoljufala ena uporabnica, jaz sem njej poslala pulover, ona bi meni morala kapo, pa mi je ni, po negativnih odzivih si je lepo odprla nov profil in točno tisto kapo prodajala naprej. Kaj ji pa lahko? Nič, lahko samo upam, da je večina punc poštenih in da bom obljubljeno tudi prejela.
2013 06 03
DEJADEJO nisi to prijavla administratorju ? tudi pulover ti ni še poslala nazaj ?! ? TigrissD10 Mene je ista punca ogoljufala kot dejadejo , sicer mi je artikel poslala vendar z starimi zadevami zdraven, tako da sem mogla dokupit nove . (se ni šlo za oblačila ) dala sem negativen odziv. več pa žal ne morem storit.
2013 06 03
katika - ne, nisem, ker je že šolana prevarantka - takšna si bo odprla tudi 100-ti profil in goljufala naprej.
2013 06 03
vidim da še vedno prodaja tebi obljubljeno kapo :) res, neverjetno. jaz bi na tvojem mestu pritisnila na njo vsaj do te mere, da ti vrne tvoj pulover nazaj. TigrissD10 upam da rešiš, če ti odpisuje punca nazaj vsak dan in je pripravljena se zmenit, mislim da boš rešla zadevo.
2013 06 03
Imate njen naslov in vse..Jaz bi se zagotovo odpeljala do nje ker imam dovolj takih, ki tukaj delajo samo škodo in nič drugega [:nasmeh]
2013 06 03
gre se za punco ki je v Kp , pa tudi v Lj , meni je pa oddala paket v enem drugem mestu, tako da dvomim da se jo da resnično najdet.
2013 06 03
Ja, ne posluje le z enim naslovom - vprašanje od koga vse daje naslove. Naj se zdaj peljem zastonj na drugi konec SLO zaradi enega puloverja? Če bi mi dala svoj pravi naslov, bi vsaj prišla do nje, zdaj pa...
2013 06 03
Tudi meni se je prejšni teden zgodil neljub dogodek..jaz poslala paket, me je tudi obvestila da je prejela, njen paket pa se je čudežno izgubil, čeprav sem ji vsak dan pisala da se lahko zmeniva na lep način, mi ni odgovarjala, s čimer je dokazala, da paketa sploh ni poslala in da jo ne peče vest. In kaj naj nardim..nič nemorem...lahko se samo sprijaznim z dejstvom da me je zaj* :)
2013 06 03
Punce, živjo. Mi lahko prosim katera svetuje, kaj naredit, če sem punci plačala kupnino na trr, paketa pa nisem prejela? Oz. sploh ni odziva več od te punce. Najprej je napisala, da je pošta zavrnila paket in ji ga poslala nazaj, zdaj pa ne duha ne sluha od nje. Rada bi se lepo dogovorila, a če ne bo šlo,... kako naj ukrepam? Kakšen nasvet?
2016 05 10