Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Kako dobro se prodaja?

Zdravo, Ker v večini na mojbutik.si prodajam le obleke in torbice, me zanima vaše menenje o prodaji dodatkov (nakit), kopalk, spodnjega perila in ličil. Vsako mnenje oz izkušnja je dobrodošla. Hvala!
2019 02 20
Meni se zdi, da MB kar precej zamira in ni več toliko interesa kot ga je bilo nekoč. Sicer bi pa rekla, da je na splošno manj zanimanja za dodatke. Pri ličilih oz. kozmetiki je vedno vprašljiv rok uporabe, ki kdaj ni jasen. Sama se ne bi nikoli odločila za nakup ličil in podobnega preko MB. Enkrat sem naredila eno menjavo (mojo prvo menjavo) in dobila eno staro žaltavo olje za telo, vrednost menjave je bila pa sorazmerno visoka. Glede spodnjega perila bi spet imela svoje dvome. Sama ne bi nikoli kupila spodnjih gat tako in mi je kar malo creepy, če zasledim, da kdo prodaja rabljeno, ampak dobro ohranjeno in oprano spodnje perilo. >:(
2019 02 21
> Ajanelaja: > Meni se zdi, da MB kar precej zamira in ni več toliko interesa kot ga je bilo nekoč. Sicer bi pa rekla, da je na splošno manj zanimanja za dodatke. Pri ličilih oz. kozmetiki je vedno vprašljiv rok uporabe, ki kdaj ni jasen. Sama se ne bi nikoli odločila za nakup ličil in podobnega preko MB. Enkrat sem naredila eno menjavo (mojo prvo menjavo) in dobila eno staro žaltavo olje za telo, vrednost menjave je bila pa sorazmerno visoka. > Glede spodnjega perila bi spet imela svoje dvome. Sama ne bi nikoli kupila spodnjih gat tako in mi je kar malo creepy, če zasledim, da kdo prodaja rabljeno, ampak dobro ohranjeno in oprano spodnje perilo. >:( Sem zasledila, ravno zaradi tega sem imela tudi sama daljsi odmor, sedaj se je pa omara spet napolnila. Glede licil razumem, glede perila tudi, ampak kaj pa v primeru novega, ne-rabljenega perila?
2019 02 21
Na MB se mi zdi, da se večinoma delajo menjave. Jaz sem bila glede menjav v preveč primerih razočarana (ali dobila neuporabno stvar ali pa sem dobila v bistveno manjši vrednosti kot sem sama poslala) tako, da menjam res samo občasno in pa še najraje s tistimi kjer imam dobre izkušnje. Pa še z menjavami si velikokrat samo ponovno polniš omare, ki so že tako prepolne. :) Nakita in torbic je tu veliko. Prodat se sicer da, ampak v splošnem velja za vse, da lahko kar traja razen, če imaš nekaj kar je zadnji hit in je seveda skoraj zastonj. Mimogrede: če katero zanima kozmetika, ličila, parfumi - pri meni ni žaltavih stvari. :) Skoraj vse je novo, neodpirano. Redkeje objavim nekaj kar sem samo sprobala in mi je pač tisto škoda vreči v smeti, ker meni ne odgovarja.
2019 02 26
Kar se nakita tiče sem ga na butiku prodala že kar precej, kar se oblek tiče pa zadnje čase niti nimam povpraševanj na svoje oglase. Ličil in spodnjega perila pa tu ne bi kupila niti prodajala - spodnje perilo bi bilo po mojem mnenju primerno za prodajo samo če je res še novo (z etiketami).
2019 02 27
Sama sem taka, da prodajam res nova oblacila, kot jih najdete v trgovinah. Ker imam rada malo drugacna oblacila, kot nima vsaka, rade volje kupim kaj zanimivega tudi tukaj na MB. nazalost je pa vcasih tako, da jaz prodam majcko, ki je res, kot sem napisala npr. Za 10€,ko mi vcasih punce prodajajo luknjaste, sprane in take majcke, da natis odstopa za 15€,kljub mojemu vprasanju ce je res novo, brezhibmo..!?? Nikoli nebom razumela. 🙂 Ampak glede tega rabljenega spodnjega perila in kopalk pa nikoli, res NIKOLI,nebom razumela. Tudi prodaje rabljenih, ponosenih cevljev ne. Glede nakita, nevem.. Nisem nikoli prodajala, k vecjemu kaksnega podarila ob nakupu.. Glede kozmetike se pa strinjan z, ze zgoraj napisanim. 🙂
2019 04 11
Živjo! Jaz pa na butiku prodam kar nekaj nakita. :) Je pa res, da prodajam nakit po zelo nizkih cenah. Raje ga prodam kaj v kompletu za kakšne 2, 3 evre, kot pa da mi leži po hiši. Glede kozmetike pa prodajam samo nove, nekatere še originalno zapakirane stvari. Res si ne predstavljam kako bi bilo prodajati že uporabljene izdelke...
2019 04 15
NIČ dobro se ne prodaje. Saj vaš profil kot da - NE dela?..... :( Ali pa samo tu in tam malo "dela".....
2019 04 18
V redu se prodaja, samo moraš skoz neki delat, osveževat profil, pripravljat akcije, dajat popuste, poskrbet moraš, da bodo dobre in privlačne fotke, kupcev ne smeš zavajat in vedno moraš biti do (potencialnih) kupcev prijazen in pošten.
2019 05 21
> Antika: > V redu se prodaja, samo moraš skoz neki delat, osveževat profil, pripravljat akcije, dajat popuste, poskrbet moraš, da bodo dobre in privlačne fotke, kupcev ne smeš zavajat in vedno moraš biti do (potencialnih) kupcev prijazen in pošten. Ja tu se strinjam, treba je bit precej aktiven. To pa žal kar precej časa vzame. Tudi lepo poslikat, meni ne rata vedno... Velikokrat pa je treba precej spustit ceno, prodat nekaj tudi pod ceno... Vsaj, če želiš hitreje prodat.
2019 05 23