Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Priporočena poštnina

Pozdravljene, nad kaksnim zneskom narocenega posljete vedno priporoceno? Hvala!
2020 02 02
Jaz posiljam vse priporoceno, ker naceloma nimam artikla pod 4e v trgovini, ce pa imam, ga raje podarim ob nakupu nad doloceno vrednostjo. Ce to sprasujete..
2020 02 02
Nimam atiklov z vrednostjo pod 15 evrov. Jaz pošiljam do zneska 25 evrov vse navadno in nikoli nisem imela težav, zanima pa me, če tudi ve pošiljate do napr. 25 navadno?
2020 02 03
Aha. Ne, vse priporoceno - sicer je drazje, ampak glede na to koliko je tu drame okoli izgubljenih posiljk, poskodovanih, "ukradenih" posiljk in ostalega, se mi zdi najbolj varna alternativa.
2020 02 03
Jaz vedno pošiljam priporočeno, ker se mi je dogajalo, da je moj poštar zalagal paketke, pa ne samo od tu, ampak tudi iz spletnih trgovin (je trajalo tudi po 2 tedna, da so kakšnega našli). Zato se tudi vedno zmenim, da mi pošljejo priporočeno, da lahko na pošti pokažem številko. Če je nimam, mi pač rečejo, da ne morejo iskati in je za njih zaključeno, probleme imam pa konstantno. Včasih ne dobim niti listka, čeprav imajo paketek. Pač nevestno delo poštarjev in tu nimam kaj, zaradi tega se ne morem preseliti.
2020 02 11
jaz tudi vedno pošiljam priporočeno, četudi izdelek za 5 eur. Zgodilo se je ko sem poslala izdelek za nekje 7 eur, navadna pošiljka in je prejemnica trdila da ni prejela. sama sem potem ostala brez izdelka, nisem imela niti potrdila o pošiljki, pa še denar sem ji vrnila ker je bila slabe volje. Od takrat vse pošljem priporočeno, svoj hrbet si zaščitim, da sem oddala
2020 02 13