Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Zakaj izginejo teme?

Včeraj zvečer sem objavila temo pod rubrike ideje z napisom, da imam v butikcu nizke cene, da je možen še dodaten dogovor in da tudi izmenjam. A teme danes več nič. V čem je težava? Se kateri sanja? Kam v bistvu potem to sploh naj objavim? Ne vem no.. vedno manj imam volje do te strani.
2021 05 06
Jaz sem tekom tedna 2x objavila, da res poceni porodam oz. podarim nekaj oblačil pa je bila tema v roku parih minut izbrisana. Mislim, da niso dovoljene nikakršne reklame in, da zdaj samo dejansko redno brišejo.
2021 05 06
Tudi meni so takoj izbrisali. Brišejo se artikli, brišejo se teme. Obup.
2021 05 06
Ne razumem tega. V kateri rubriki pa potem naj človek napiše, če kaj zniža in podobno? Brez veze vse skupaj.
2021 05 06
brišejo ja, mene so tud blokirali glede objavljanja na forumu, ker sm v eni objavi vabila v moj butik ;)
2021 05 11
Meni so večkrat zaporedoma brisali objavo z mojo sliko (simbolično sicer) kjer sem napisala, da sem po premoru dodajala v butik. Ker gre tako hitro mimo pa noben niti ne vidi. Očitno se tudi to ne sme... Na forumu bi bilo pa dobro, da bi se definiralo samo en podforum kjer se sme napisat, da imaš nove stvari, znižanja, itd. (pa ne tisti, ki je prav spodaj). Da ne bi bilo takega smetenja kot je bilo včasih, ko je bil cel forum samo še ena sama reklama za butike. To seveda ni ok.
2021 05 11
nobenih meril nimajo, žal. mene so blokirali, ker sem mela eno objavo gor (eno na celem forumu), hkrati pa ene in iste osebe imajo po več objav dnevno in nobenega ne moti. to, da je forum ena sama reklama se pa seveda strinjam, da ni ok, ma je prav, da so ista pravila za vse. enim brišejo oglas, ker je od petih fotk le ena (in ne naslovna) slika simbolična, enim puščajo objave, kjer ima oglas le eno sliko in še to iz neta.... sej iskreno - zadnje case al ne moremo nalagat al brišejo al bogvekaj... mene čist mineva sodelovat, sam na žalost je edini portal, kjer je nekaj dogajanja...
2021 05 11
Sem od adminke dobila pojasnilo, da se stvari glede znižanja cen, akcij in podobno pišejo pod rubriko Dražbe ali pa se dopišejo pod že obstoječo temo npr: "Za uporabnike mojbutik.si - Znižanja in ugodnosti (skupna tema)". :| ,:( Glede slik pa.. ne vem.. jaz vedno dam sliko mojega artikla pa potem sliko kjer sem artikel kupila tako obrežem, da se res samo vidi kako zgleda oblečena in nič drugo (ker določenih črnih artiklov enostavno ne morem tako prikazati, kot je pač profesionalna slika) a se vseeno pobrišejo. Tole mi je hecno, da se izbriše sliko, katera je čisto obrezana in se sploh ne vidi modela ali karkoli, ker slika je vseeno javna in na slikah nimajo nobenih označb glede avtorskih zadev in podobno. Še posebej slike iz tujine, katere lagano uporabijo kar fizične trgovine v Sloveniji, kot svoje lastne :) In to ne samo eno podjetje enake slike izdelkov, temveč najmanj 5 :D Ampak ok.. Naj bo ,:)
2021 05 11