Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

joj no, resno!

Mal bedno da nekatere punce ful nakupujejo po razprodajah, potem pa tukaj gor prodajajo za višjo ceno :/
2013 08 02
Jap :D Beliutrinek.
2013 08 02
ojoj, cim manj se s tem obremenjevat, skodi lepoti ;) js pa ne razumem kok se nekatere ubadate s takimi stvarmi in da greste odpirat take teme. naj folk dela kar hoče, ti svoje oni svoje in to je to.sej tuki nihče nikogar ne sili da kdo kaj kupi, po svoji volji kupujejo, tako da je odvec se obremenjevati s tem.
2013 08 02
Ampak je prav, da so punce obveščene. Mene bi bolelo, da bi jutri našla eno stvar za 3 evre na razprodaji, danes pa jo kupila za 14. To je prijateljski duh!
2013 08 02
to ni obveščenost tale tema, obveščenost je če kopiraš točn link artikla in zraven napišeš"tole se pa do tam in tam za tok in tok". tole je samo jamranje. pol jim pa tako pomagaj, če že govorimo o prijateljskem duhu.
2013 08 02
misla sm napisat " tole se pa dobi tam in tam za takšno ceno"
2013 08 02
Prav imaš, ti več pomagaš in prispevaš k skupnosti s TVOJIM jamranjem kot midve.
2013 08 02
hehe, samo mnenje delim, če ne želiš mnenja ,ne odpiraj teme, kjer vsi registrirani lahko sodelujemo.
2013 08 02
Ja ne bom šla javno obtoževat punce...sem že ene 2 napisala privat ko so naprimer prodajale zapestnice za kika po dražji ceni in so potem spremenile cene...kaj pa veš, mogoče pa tega niso same kupile pa nevejo kok stane... ;) Pa mogoče bo tiste malo vest zapekla (ja no, velik optimist sem [:tihsmeh] ) ko bojo tole temo odprle alpa se zamislile da niso edine k okol obrnejo razprodaje. In tako kot si ti naju "napadla" zakaj jambramo..tudi me samo delimo svoje mnenje no...in lahko odpiramo teme o čemer koli si zaželimo [:ljubek]
2013 08 02
Jaz sem tudi opazila to, kar se dogaja. Je pa res, da sem bila tudi sama "obtožena", da sem hotela neko stvar prodati po veliko višji ceni, kot se jo dobi v trgovini, oz. na internetu. Do tega je prišlo zato, ker sem očitno jaz sama tisto stvar kupila za 2x višjo ceno, kot je bila dejansko vredna in so me, po domače povedno, nategnili. Ker sem pač verjela, da je ta stvar res toliko vredna, sem jo tudi sama prodajala po takšni ceni - brez, da bi vedela. Sem potem stvar raje umaknila. Če pa nekdo počne to zavestno in ves čas, je pa povsem druga pesem.
2013 08 02