Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Naročanje prek internetnih trgovin /

Preko katerih spletnih trgovin naročate?

Živjo punce, zanima me preko katerih spletnih trgovin kej naročate, kje majo dobre izdelke pa po možnosti ni poštnine? Priporočal so mi že sammydress, so uredu stvari? :)
2013 03 16
Nobenih več ker se ne splača,tud zarad poštnine se mi zdi škoda denarja + bols da kupis u zivo pa probaš, kokat sm js dobila preveliko čeprov so ble moje velikosti pa nvm kaj use pa se mi ni dal nzaj posilat pa's tem ukvarjat pa spet čakat da dobim še enkt tprau artikel al pa povrnen denar. škoda cajta res pa se lepse stvari majo tko k greš kupvt :) prek spletnih trgovin je men use predrago in ni vredno naročvt, če se mene vpraša tko d sm's tem zklucla :) iz trgovine spletne partyshop.si sm prejela strgane pajkice oziroma poskodovane in sm bla tok jezna da sm kr za use izdelke k sm jih se cakala preklicala da so mi povrnil denar in to mene zlo rzjezi in zto ne nročam več nikjer. manzara pa glammy pa te fore se mi pa sploh ne zdijo vredne svojih cen čez 30€ oblek majo u lublani 100x lepse pa cenejse tko,da nwm kje sm mela pamet kle naročat sploh adijo pamet so use tele trgovine :)
2013 03 16
Jz včasih preko halens. com, samo zdej že 2 tedna čakam na eno obleko...
2013 03 16
Pr vecini strani (tujih) mors prblizn za 80e naroct da mas zastonj(kje tut vec)
2013 03 16
Naše spletne trgovine imajo vrtoglave cene, res...Drugače pa jaz tu in tam naročim kaj iz ebaya ampak res kot je rekla resnaprodajalka tam ne veš kaj boš dobil a ti bo velikost ustrezala, sploh pa je kvaliteta zelo vprašljiva (včasih dobiš full lepo stvar za nizko ceno, spet drugič se lahko pošteno naserješ) [:nasmeh]
2013 03 16
Boohoo, Quiz clothing, Asos....polno strani imaš z brezplačno poštnino, samo malo morš pobrskat ;)
2013 03 16
Hvala punce, bom mal prečekirala :))
2013 03 16
Hej! Jaz načeloma ne kupujem preko interneta... je pa res.. da sem pred kakimi 3 tedni naročila torbico, oblekico in majčko preko New Look, in ker je bilo nad 50 funtov nisem potrebovala plačati poštnine, v enem tednu sem dobila, vse je bilo super, saj sem zadela velikosti..
2013 03 25
samo iz Ebaya :)
2015 02 13