Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Pošiljanje denarja v kuverti

Vaše izkušnje s tem načinom poslovanja? Sama sicer ne podpiram tega, vendar me nekajere izrecno prosijo za ta način. Vendar me vsakič ko prejmem koverto kar zmrazi ko takoj vidim odtis kovancov na kuverti, kovanci samo malo zalepljeni v en papirček. Sem dobila tut tako da so bili kovanci samo v kuverti nič zalepljeno. Enkrat se dobila samo natrgano kuverto, brez vsebine. samo umazani odtisi kovancev na zunanjem delu kuverte tako da je vidlo da je šlo za denar...Sicer je šlo samo za 1,50€ ampak vseeno. Potem te osebe pa še obtožijo kraje. Pa vsakič prosim naj zalepijo kovance med delejši karton da se ne vidi čuti. To se mi zdi zelo neodgovorno, sama se zmeraj potrudim da če pošljem pošljem tako da se ne vidi. nič. Forum je res katastrofalen, komaj sem našla eno temo da sem lahko objavila pa še to najverjetnej v napačno kategorijo. V butiku imam zelo lepe prstane in nakit! Vabljene
2014 03 13
Ja denar se načeloma čez kuverto ne sme vidt in ne čutt, to morjo tut na pošti vedno povedat in ne sprejet, če se denar vidi...ker pride lahko do kraje. jst sm že poslovala tako, ampak raje imam trr. če pa že v kuverti pa prosim priporočeno in tako zalepljeno da se ne čuti :)
2014 03 13
Sama vedno pošiljam v kuverti eurčke..vendar jih vedno zavijem,da se čim manj vidi za kakšno vsebino gre...do sedaj imam samo dobre izkušnje...pa tudi druge punce meni tako pošiljajo...in do sedaj sem vse prejela.. :) Lep sončen pozdrav :)
2014 03 13
Tudi meni je dosti punc že poslalo na ta način denar, do sedaj sem še vse prejela..tudi sama jim priporočam,da denar dobro zakamuflirajo in da če že ppošiljajo naj pošljejo priporočeno, da drugače pošljejo na svojo odgovornost, ker ni ziher,da bom denar dobila
2014 03 13
Če gre v kuverti, mora bit obvezno tako zavito, da se ne čuti, ali pa v tisti mali rumeni podloženi kuvertici in zalepljeno tudi od zunaj, ker ene kuverte se ne zalepijo dobro. Pa seveda priporočeno, če si katera zmišljuje, da je pozabila poslat pirporočeno in je kuvert azginla, me ne gane več. So me že 2x hotele naplahtat, pa sem jim dala izrecna navodila :)
2014 03 13
Jaz sem pa dobila robcek v kuverti brez denarja :-)
2014 03 13