Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Tattooji :)

Živjoo punce, sama se že zelo dolgo odločam za tattoo, ampak se še nekak nisem odločila dokončno kakšnega bi želela imet. Zanima me kakšni tattooji so kaj vam všeč? Če ga katera že ima lahko tudi prilepi kakšno slikco, napiše svojoo izkušno. Kakšno je vaše mnenje glede določenih tattoo artistov pri nas in seveda, če res tako zelo boli. :)
2014 03 16
Daj si tetovirat nekaj kar ima pomen kar boš imela celo življenje..npr. nekaj kar ti veliko pomeni oz. kot sem omenila da ima pomen..jaz imam naprimer na zapestju lastovko(svoboda) pač mi zelo veliko pomeni ima zgodbo..mene je na začetku bolelo ampak pol pozabiš na bolečino tako da ni hudo..kot je že povedal tisti ki me je tetoviral ne boli ampak bolj peče :) ampak ni sile se splača ker to boš imela za celo življenje :). Kar pogumno ;)
2014 03 16
jaz ga imam na hrbtu (ene 15-20 cm velik) pa sploh ne boli ko ti riše, je pa to seveda odvisno od vsakega posameznika, in kot je uporabnica pred mano zapisala daj si nekaj takšnega da ti pomeni, jaz tudi rada gledam na to da ni kaj takega kot ima vsak drugi že (npr sovica), čeprav meni osebno sova nekaj pomeni si ravno zaradi tega ker jo ima skoraj vsak drug že ne bi dala tetovirat. Je pa tebi najbližje dober tetovator miran krejan iz laškega, pa tudi če se ti da v mb hodit, gregor sitar (meni je ta bolši, pa še zlo cenovno ugodno prideš skozi) :)
2014 03 16
Saj nekak že imam en napis dolgo v glavi, ki ima zame nek globji pomen ampak še nevem točno na katero mesto, za tega z laškega sem že slišala..bom še pobrskala mal :) se mi zdi pomemno,da se malo bolj pozanimaš, konec koncev imaš tattoo potem le zavedno na sebi
2014 03 16