Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Moda /

Ma zdaj pa že spet ne razumem več!!!!!!!!...

...se po novem lahko na MB stvari prodajajo lepo na veliko, količinsko, novo...vseh barv in velikosti??????? ...a ni to prepovedano???? ...saj pa nismo na neki ulici, nekje sredi Maribora v nekem butiku!!!!! Kje je zdaj tu administratorka??...če pa nekdo zraven svoje slike doda še eno z interneta(samo da se boljše vidi), pa bo ta artikel enostavno izginil...ker ga bo administratorka zbrisala, češ, da ni primeren!!!... ...pa še to, da se med najbolj popularnimi najdejo prav artikli z slikami iz interneta??? :) :) :)
2014 03 19
Vedno več je takšne preprodaje je tukaj gor.. Sploh pa ponaredkov, se mi zdi da že vsak tretji uporabnik mb prodaja ponaredke količinsko..
2014 03 19
...ja in take stvari je nekoč administratorka brisala brez vprašanja!!!! :) ...ma...očitno več nima časa... hihihihi
2014 03 19
Skoda sploh besed,če pride pride če pa ne tut prov,itak nobene korosti od nje.ni odgovornosti niti resnosti.
2014 03 19
Nova tema, star problem :) Očitno res ne moremo narediti nič pametnega, v zvezi s tole trgovinsko/količinsko prodajo. Je pa zelo moteče, saj ostale tako težje prodamo artikle :/ Upam da se bo zadeva čimprej uredila. Glede administratorke pa bi rekla samo to, da ima pomoje res ogromno dela, saj smo v zadnjih 2 tednih MB zapackale s toliko temami, da je začelo vse štekati. Bomo mogle tudi same kaj storit v zvezi s tem. Brisat teme in prodane artikle, pa bit poštene kar se tiče prodaje. Brez astronomsko visokih cen za ponaredke, ukinit tole količinsko prodajo in pošteno poslovat (leti predvsem na tista dekleta, ki zavajajo s svojimi slikami, ki ne odgovarjajo na sporočila,...)
2014 03 19
Mislim, da teme, ki jih objavljamo glede prodaje, izdelkov, uporabnic, itd.. NE smetijo foruma niti približno toliko kot vse ostale akcije, popusti, jaz imam to novo, jaz pa to, nove stvari, dodala stvari itd.. Ker pa je seveda več kot očitno, da nekatere res ali ne razumejo ali ne znajo brati ali se delajo neumne, žal same uporabnice, brez administratorke ne bomo mogle storiti ravno veliko.
2014 03 19
Imaš prav, nisem mislila da ta tema smeti forum, je bolj letelo na vse ostale teme, ki si jih omenila. Je prav, da se pove kdo zavaja, količinsko prodaja itd. Vendar je problem v tem, da je vseh ostalih tem toliko, da se te bolj pomembne kar razgubijo med njimi :/ Tudi glede tega: "Ker pa je seveda več kot očitno, da nekatere res ali ne razumejo ali ne znajo brati ali se delajo neumne, žal same uporabnice, brez administratorke ne bomo mogle storiti ravno veliko.", se strinjam s tabo. Vendar lahko vsaj malo pripomoremo k temu, da ne bo tolikšne zmede tukaj. Ne vem, a se samo meni zdi, ali se je število tem z oglasi(imam popuste,nove artikle, menjam..) kar podvojilo, odkar je administratorka objavila temo o tem, da bodo takšni oglasi blokirani!?
2014 03 19