Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Nakupi na moj butik

Ej, sori bejbe, ampak a jaz česa ne razumem, ali je vsekakor razumljivo da na vsake tolk časa uleti tud kak čuden pacient na to stran. Namreč. Bejba je hotela, da ji prodam artikel. Jaz sem ji - po že sto opravljenih nakupih tu gor- natipakala TRR. Ampak ona men napise, da hoče artikel najprej dobit, potem pa bo nakazala denar. Jaz ji napisem, da sori, da tako jaz žal na poslujem (in menda tud večina bejba tu gor ne) in ona napise nazaj: TO MI JE PA NOVA INFORMACIJA. Seveda iz tega posla ni bilo nič, čeprav sem artikel prodajala po nizki ceni - torej.3€, noben strašen denar. Zdaj pa me zanima: a ve tud poslujete po principu, da najprej dobite nakazilo in nato odpošljete artikel, ali morda artikle pošiljate na zaupanje? Hvala za mnenja in pozdravček, Miss.bee
2014 04 14
Jaz delam na zaupanje,tako da do sedaj sem imela °sreco° da se je izteklo vse dobro:-)
2014 04 14
Sicer imam na tej strani same dobre izkušnje, se zaradi slabih izkušenj preko Bolhe izogibam pošiljanju na zaupanje. Sem imela s pošiljanjem artiklov po povzetju in na zaupanje toliko stroškov, da se mi ni splačalo. Najprej denar, potem pa odpošljem artikel. Zelo zelo redke so izjeme, ko še pošljem po povzetju. Jaz bi rekla da nikar ne nasedaj, marsikatera punca tukaj na MB je zelo zahrbtna in nepoštena. Najprej cela sladka, potem pa izgine neznano kam s tvojim denarjem,paketka tako ali tako ne odda, ti se pa lahko po glavi tolčeš..
2014 04 14
Pošiljam samo po predhodnem plačilu, včasih tudi po povzetju (imam s tem zaenkrat samo dobre izkušnje) :)
2014 04 14
Tudi jz pošljem po plačilu, nikoli prej. Po povzetju ne pošiljam več - osel gre samo 1x na led :))
2014 04 14
Itak, najprej plačilo :-)
2014 04 15
jst tud vedno delam na princip: v dnevu ko dobim denar/nakazilo gre paketek na pot. kako pa naredite ko vas punce prosijo da pošljete izdelek sam da ga pomerijo? in vam častijo poštnino v obe smeri, če se odločijo da izdelek vrnejo, če pa ga obdržijo pa še isti dan nakažejo denar...? Kaj v takih primerih naredite? Se mi zdi da sm jst tukaj čist zastarela in ne verjamem več nič na besedo (plus s par slabimi izkušnjami) pol skenslam bogo punco, k mogoče nič slabga ni hotla in je res hotla sam pomerit... :(
2014 04 15
@call_me_urska: žal sem tud jaz mal bolj previdne sorte in v primeru, da bejba želi oblekco pomerit, ji predlagam, da mi poslje denar kot "zagotovilo". Če ji bo oblekca okej, potem super - obdržim denar. Ce pa ne pa počakam na oblekco in nato isti dan vrnem denar. (Ona se lahko komot zasnese na moje odzive).
2014 04 16
@miss.bee: nism niti pomislila na tole opcjo... Bom drugič razmislila tudi o tem. :) Škoda bi mi namreč bilo, če samo zato ker ne more punca pomerit, pa ji je obleka všeč, jaz izgubim priložnost za prodajo! :) Hvala za nasvet. Pa upam da vedno naletimo na poštene punce! ;)
2014 04 16
Mene redko katera sploh prosi, da bi rada pomerila, mislim celo da me še nobena tukaj ni prosila za to, niti sama prosim za pomerjanje - tukaj je pač riziko po moji logiki, ali bo oblekca OK ali pa ne...
2014 04 16
Za moje pojme je vse odvisno od odzivov. Menim, da si tiste, ki imajo(imamo) že kar nekaj pozitivnih odzivov lahko privoščimo malo več kompliciranja. Jaz bi mogoče želela najprej dobiti artikel od osebe, ki nima odziva in bi potem nakazala denar. Mogoče je res samo nova, mogoče pa je tudi ena izmed prvarantk.
2014 04 16
Ker sem nova tu, imam vprašanje: ko prodajate artikle in napišete, da je izdelek npr. 5€ in da kupec plača tudi poštnino. Kako mu potem to poštnino zaračunate, če pa ne veste koliko bo bila? A date eno približno ceno pošiljanja in vam hkrati nakaže denar za izdelek + poštnino? Hvala in lp :)
2014 05 19
jaz si ponavadi odprem cenik na strani od Pošte Slovenije. Navadna pošiljka: od 100 do 250g je 0,58€ (to je ponavaddi kakšna kratka majčka, pajkice ipd lažji artikli) od 250 do 500g je 1,33 € (kakšna debelejša jopica, lažje kavbojke ipd) od 500g do 1 kg (težje kavbojke, mogoče kakšni čevlji ipd) Jaz vedno stehtam. Seveda zmes poštnino zaobkrožim za kak cent gor ali dol, da se mi v kuverti ne pošilja teh bronastih centov :) Vse se da dogovoriti...vsaj pri meni :)
2014 05 19
Hvala za nasvete :)
2014 05 19
Po povzetju ne pošiljam, ker so se mi paketi vračali in sem morala plačati dvojno ptt, ki ni majhna. Pošljem navadno in v vseh teh letih se je izgubim samo 1 paket, 1 paket je prišel nazaj uničen - pošta se je seveda delala Francoza, ... ko sem jim pisala reklamacijo...
2023 09 14
1 2