Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Kaj te moti na mojbutik.si? Deli svoje mnenje...

Temo odpiram, da na hitro izpostavite stvari, ki vas motijo na mojbutik.si. Morda se bo tako kakšen problem odpravil. Mene moti: = OGLAŠEVANJE: ✿ nepravilno umeščene teme Ne vem zakaj ampak mi gre res na živce - bereš med temo Ideje oglase tipa - poglej v butikce itd. Ok razumem, takrat, ko so forumi zablokirani, se objavljajo teme vse prosto po prešerno.... ✿ uporabnice, ki objavijo zaporedoma X istih tem ali ne vem koliko tem v roku enega dneva Če že toliko objavlja naj uporabnice same poskrbijo da tudi zbrišejo svoje teme ob koncu dneva ✿ uporabnice, ki oglašujejo z veliki črkami v naslovu teme Same velike črke pomenijo v svetu interneta - kričanje. = NEDELUJOČ FORUM Ki je pa žal seveda posledica pretiranega oglaševanja. Žal je vse prevečkrat forum nedelujoč. Sistem, bi moral biti tako nastavljen, da bi morale same uporabnice brisati odprte teme ali pa kako drugače. Moja želja: tiste punce, ki nimate navade brisati starih neaktualnih tem, kar pogumno [:nasmeh]
2015 03 26
LASTNIKI! Služli bi in ne morejo vložiti par eur. na boljši server… Forum in stran šteka ker je server slab…pa niti dragi niso med drugim…na tak način pa silijo, da se uporabnice kregajo med sabo Ni problem v naloženih artiklih ali prenasičenemu forumu..pol bi mogel FB, Bolha in take zadeve že zdavnaj umret… @green.butterfly vseeno je lepo, da si ene uporabnice tako lepo prizadevajo, da bi stran lepo tekla [:nasmeh]
2015 03 26
Aja...pa to oglaševanje je meni prav cool :) Pa ne zato ker se mi zdi smiselno..ampak vsaj meni, da občutek interaktivnosti..torej, ko se menjujejo tej opisi tudi imam občutek, da je nekdo na strani..jo naredi živo. Včasih se še tako lepo nasmejem kakšnim izjavam...ne vem, mogoče sem edina čudna tu..ampak, ko ni tolko objav mi kar manjka :)))) Bi pa lahko drugače zasnovali stran...ta bi tak oglaševalski prostor ostal, forum pa bil nekje drugje in z drugačno vsebino seveda..Ampak za to niso nič krive uporabnice, ker sprogramirat bi se dalo marsi kaj..in mi samo tle v prazno čvekamo ker tisti, ki bi lahko kaj za to naredili pač ne bojo ampak bojo raje vgradili denarnico:) Zakaj denarnica ne šteka? Ker nosi denar :) AJA! STRAŠANSKO ME MOTI: da ne moreš dat več kot 1 pozitiven odziv??? wtf..kje je fora?
2015 03 26
1. Nedelujoč forum 2. Da uporabnice ne umeščajo pravilno tem v določene kategorije 3 Da ena in ista uporabnica objavi v eni uri 12x novo temo z isto vsebino 4. Tatice, prevarantke in nesramnice, ki grozijo in se repenčijo 5. Da v iskalniku ne moreš več najti uporabnice po uporabniškem imenu 6. Da admin ni dovolj aktiven in posledično določene stvari ostajajo neurejene; najbolj moteča izmed teh je nepravilna kategorizacija oblačil s strani uporabnic (objavi adidaske, zraven pa da oznake še nike, all star, victorias secret, hugo boss itd)
2015 03 26
Mene pa moti, da nekatere uporabnice dajejo slike gor cisto tako, da objavijo artikel v resnici ga pa tak ne prodajo. Primer pol leta nazaj je kupila superge tukaj gor od ene uporabnice nakar jih je po dveh mescih sama 'prodajala' in kao prodala, no in en mesec nazaj jih ponovno objavi, da jih prodaja in seveda vceraj jih je kao prodala ponovno haha saj ne mores verjeti. Si dvigujejo tocke na tak nacin ampak men je to cist mim.
2015 03 26
@fruttina, morda se kateri kdaj zgodi, da naj bi prodala artikel, že označi prodano in izbriše pa se potem kaj zaplete, recimo kupka v resnici ne kupi ali pa vrne izdelek in je tako spet na prodaj. Tudi meni se je to nekajkrat zgodilo in sem potem ponovno objavila artikle. Me v tem kontekstu bolj moti to, da ene uporabnice vsak dan po dvakrat trikrat naložijo ene in iste artikle. Jih zbrišejo, pa spet naložijo. To je, da se kažejo med zadnjimi artikli in zagotovo tudi, da si nabijajo točke. To je meni bistveno bolj moteče. sej je opazno, se vidi katere so te.
2015 03 26
Aja pa še to kaj me moti, ko sem že tisočkrat napisala, da se objavljene teme pod kategorijo iščem ne pojavljajo med zadnjimi temami. Kaj je to fora ne vem, je pa velika škoda, da se ne. Vse druge gluposti pod drugimi kategorijami se objavljajo med zadnjimi temami.
2015 03 26
#Naturella Se kar strinjam - lahko bi se bolj posvetili problemu zasičenosti foruma, verjetno ni volje, ker ne prinaša denar.... Oglaševanje je pa meni tudi cool, malce bolj "živo" deluje vse potem:))) Na forumih vedno lahko prejmeš kakšen koristen nasvet od punc - super ste [:nasmeh] Tudi mene to moti, da ne moreš dati več kot 1 pozitivnega odziva punci. Zelo pogosto jaz namreč sodelujem z isto uporabnico - večkrat, a je sistem tako nastavljen, da več kot 1 potizivni odziv pod prodajalec ali pa pod kupec ne gre dati. Jaz, potem običajno, če že porabim en pozitivni odziv, drugič napišem pod kupec in dopišem, da če je šlo za izmenjavo. Tudi velikokrat puščale nevtralni odziv med puncami (isto šteje kot +), in v opisu obvezno napisale, da je negativni mišljen kot pozitivni. Mi je pa zoprno, da je ta smotana omejitev. Kakor sem lahko zasledila, omejitve glede dajanja negativnih odzivov ni, pri pozitivnih pa so. Verjetno, zato, ker bi potem nekatere punce izkoriščale dajanje + odzivov.
2015 03 26
# hokuspokus Ja tudi jaz sem opazila, da se določene rubrike ne pojavljajo med zadnjimi temami .... nimam pojma zakaj je to tako
2015 03 26
Vse to kar so moje predhodnice že naštele, najbolj pa: * nepravilno umeščene teme * neredno čisčenje forumu - zato večino časa forum šteka * uporabnice, ki odprejo milion tem na dan za oglaševanje * Tisti manijak Alinaa90, ali kaj je že, pojavlja se vsakih par mesecev in ga Admin ne blokira (???) Tega res ne razumem!!! Manijak pa zato ker želi kupiti nošeno spodnje perilo [:zafurstriran] [:prepoten] Bruh! * marskiraj me moti in sem to že milionkrat povedala oz. napisala, vendar žal nobenega pomika na boljše * da se prodani artikli sami ne brišejo * da se stare teme (npr. starejše kot 1 leto) same ne brišejo * da ni omejitve št. tem na dan na uporabnico * tržna naravnanost lastnikov strani v smislu novih, plačljivih funkcij in obenem kaos na forumu, kar res ne gre skupaj * nedoslednost Admina, grožnje s blokadami, ki ostajajo neuresničene, prazne obljube, slab server... * odnos nekaterih uporabnic - pošiljanje uničenih oblačil (mene bi blo sram) * previsoke cene na butiku (cca. 30% oblačil ima previsoke cene), sej nismo v trgovini, to je SECOND HAND in cene oblekic ne morejo biti po 70 evrov ali več, ne glede na znamko....
2015 03 26