Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Punca je v finančni stistki?

Dobila sem sporočilo od neke punce, ki pravi, da je v finančni stiski in sprašje če ji lahko kaj podarim. Je katera tudi dobila podobno sporočilo? Zanima me, kaj si mislite o tem, da nekdo pošlje sporočilo s celo življenjsko zgodbo o tem, kako slabo mu/ji gre v življenju?
2015 06 12
Nam lahko zaupaš link poda zasebno sporočilo prosim...LP
2015 06 12
Jaz osebno ne palim/trzam na taksne zadevce. Glejte tudi meni niso rozce poslane, pa mi morala ne da, da bi poslala neznancu taksno prosnjo. Mogoce je pa to stvar vzgoje in ... ne vem.... sam meni se to ne zdi ne fer ne v redu. Imam obcutek, da je to ratalo zelo popularno v Sloveniji in da je fehtat najlazji. Sej ne recem, je revscina ni sluzb, ampak ce lahko jaz prezivim, pa imam zelo malo, se mi zdi zaman, ko vidim kdo vse dobi razne podpore itd. Moje osebno mnenje, brez zamere.
2015 06 12
tudi jaz ne palim na take stvari, vedno ko mi je kdo na cesti rekel če mu dam 1e da je lačen in nevemkaj sem mu rekla da grem v trgovino lahko mu kupit sendvič in da naj gre z mano da bo izbral nihče ni hotel... prav pa nič... te po internetu so pa sploh bose, lahko je čisto navadna punca z normalno količino denarja, pa bi samo na izi način rada prišla do oblek pa mela več denarja za kavice in podobno
2015 06 12
Še ena punca je imela izkušnje z njo in očitno tej, ki želi podarjene stvari, NIČ ne manjka. Ne nasedajte torej, če vam katera piše, da ji gre slabo finančno itd.
2015 06 12
A lahko poves kdo je?ker eni sem jaz poslala,osebno pa ni mogla priti..
2015 06 12
Če pa katera ve kdo je in ve,da ni pošteno oz. ni v finančni stiski in nas tako nateguje bi bilo lepo,da se javno izpostavi njen profil,da se to konča..
2015 06 12
daj raj napiši katera to je, da se ne bo kera opekla po nepotrebnem [:nasmeh] [:nasmeh]
2015 06 12
Tudi jaz sem dobila tako sporocilo. A sem ga ignorirala. Vendar glede na njenw odzive, ji je uspelo naplahtati ogromno punc, ki so ji kaj podarile. In geede na stevilo odzivov, se je punca kar dobro oblekla na racun naivnih punc, sama pa verjetno denar zapravlja za druge nepomembne stvari, medtem ko se ti trudis kaj prodat, da bi si lahko tudi ti privoscil kaksno malenkost.. Danes je ratalo popularno, da se delas bogega in cakas da bo kaj paadlo z neba. To so zame lene riti! Tisti ki dejansko nimajo za kruh, se ne izpostavljajo na tak nacin, ampak se se bolj porinejo v ozadje, ker jih je sram da so v taksnem slabemm stanju. Tako da moj predlog puncam je, da ne nasedajo takim osebam, ker gre zagotovo za prevaro.
2015 06 12
Kot da bi brala: "saj ni res, pa je!" Človek, ki je padel, ne po svoji krivdi, pod prag povprečne eksistence, se ne bo nikdar javno izpostavljal, niti po TV-ju. /Ljudje, ki prosijo za operacijo v tujini so izvzeti/. Me je pa še nekaj drugega zelo zmotilo pri njenih odzivih: "SEM ji poslala, SEM ji podarila, SEM dala, SEM ... . Ko jaz kdaj komu kaj dam, nikoli nikjer tega ne govorim in pišem. Dovolj so mi iskrice v očeh in ena skromna besedica: hvala.
2015 06 12
eysan0: mislim da je ona vsem pisala.. :) Copy paste vsem poprek :) in si nabrala že stvari toliko, da ne vem kam jih daje... saj je pustila drugim uporabnicam že preko 150 odzivov, od tega jih je zagotovo 140 takšnih, ko so ji nekaj podarili ;) pa večina punc ji podari več kot samo eno stvari ;) drugače mi pa ni jasno kako ima lahko dohodek samo 250 €.. saj bi morala poleg državne podpore pridobiti tudi preživnino za otroka.. ;)
2015 06 13
Če smo realni se bi punca že morala postaviti na noge. Sodeč po odzivih ima že veliko podarjenih stvari in mislim, da vsaka punca, ki ji je nekaj podarila ni podarila samo eno stvar. Če je nekdo v finančni stiski se res ne bi javno izpostavljal, nasprotno. Kdor je v taki situaciji si vsak na vsak način hoče sam pomagati, nekateri tudi z prodajo stvari.. :) Saj razumem, da nima denarja in vse, da pa še naprej prosi pa okrog piše, da bi ji nekdo podaril nekaj stvari pa je meni že malo čudno oziroma sumljivo. Vsaj meni.. :) Sploh vidno je po odzivih koliko punc je že podarilo stvari :)
2015 06 13
pozdravljene, ravno sem videla da mi je ena punca poslala sporočilo da je na forumu debata o meni. Mogoče res ni prav, da sem opisala moje življenje... moja napaka. to nisem napisala da bi kogarkoli spobudila k temu da bi se mu zasmilila, ampak zato, ker določene osebe to razumejo, in se znajo postaviti v mojo kožo. sama sem veliko podarjala ko sem le lahko,.in mi ni žal. res je, stvari sem dobila veliko. za otroka sem dobila od oblačil,obutve, igračk. zase oblačila , obutev, kozmetiko, itd... morate pa vedeti tudi to , da pa mi niso bila vsa oblačila prav,recimo imam št. xs,s in manjši m. dobila sem pa tudi veliko oblačil v št. M/L.in tomi seveda ni bilo prav.:( marsikatera punca mi je napisala da lahko tudi naprej prodam. zakaj bi jih? dobila sem podarjeno, in bom toliko fer in jih bom podarila dalje. in sem oblačila ki mi niso bila prav tudi podarila dalje. na bolhi je bil oglas da podarim 2 vreči takšnih in drugačnih stvari. jih je gospa pripla iskati osebno saj je blizu doma.
2015 06 16
malo bolj zgoraj sem videla da je ena punca napisala da nisem prišla osebno iskati stvari. bom obrazložila. nimam izpita niti avta. ob sebi imam le očeta in sestrico. oče ima izpit za avto, a tudi on ne zmore da bi me peljal kam daleč. ima samo penzijo in otroške za sestro. trenutno preživlja tudi mene in sina tako da gre že tako ali tako slabo. ampak dobro. vaše besede so me prizadele, priznam. in verjemite, ko boste same v podobni ali še hujši situaciji vam bi pomoč še kako prav prišla. in naj povem še ekrat OBLAČIL NISEM PREPRODAJALA saj so bila PODARJENA. in sem vsaki punci hvaležna za vso pomoč. tukaj sem jaz končala , in si mislite svoje, tiste ki so me pa obiskale domov pa same vedo kako hudo je. pa lep dan
2015 06 16
Si naložila, da bi še konj počepnil [:tihsmeh] Nobena ni zapisala, da si oblačila naprej preprodajala. Je pa ena omenila preživnino ja, ampak nič ne demantiraš ta zapis. V tvojih odzivih ni niti ena uporabnica napisala v smislu: "SEM ji nesla, SEM ji peljala", torej tu nekaj ne štima, ko pišeš, da so te "tiste" obiskale doma... Torej napisala si nekaj, da bi se nam še bolj zasmilila, a mi želimo, da daš pripombe na naše zapise; ne moreš? Seveda ne, ker ni čisto tako kot pišeš Da si v stiski nekak leto dni, je tvoja volja, da si pa na očetovih plečih toliko časa, je pa sramota [:jok]
2015 06 17
1 2