Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zgodbe iz spalnice, 18+ /

Rak na dojkih- nujno! pomoč!

Imam vprašanje.. in sicer ravnokar sem zasledila da je ena od moje bradavice temnejša od druge .. sicer ni tako drastično temnejša ampak je vseeno .. sicer že zdaj pol ure stojim pred ogledalom in gledam v njega da res več nevem ali je res razlika vidna ali ne .. bulic ne začutim nobenih tudi bolečin ni .. a je vzrok za mojo paniko opravičen ? kaj narediti ?
2015 10 12
Če te je zelo strah, greš na pregled k splošnemu zdravniku ali ginekologu. Ne išči pomoči na forumih, ampak pri specialistih. Sicer pa naše prsi niso simetrične, ne po velikosti, ne po obliki, ne po čem drugem, kar pomeni, da so tudi bradavice lahko drugačne barve (morda si kaj nosila in obremenjevala eno stran ali te je modrček tiščal na eno stran ...).
2015 10 12
Mislim ce nimas bulice da ni za skrbet [:nasmeh] pejt pa za preventivo na pregled k zdravniku ! In ne delaj si skrbi [:zalosten] [:zaspan] !!!
2015 10 12
Tudi če bi imela bog ne daj bulico,ne pomeni,da je rak. Jaz bi šla k zdravniku.So še drugi simptomi pri raku,ne samo to,kaj si omenila. [:ljubek]
2015 10 12
To se nic ne pomeni:) ce ni bulice in drugih sprememb.. Meni se non stop spreminja barva-premankuje mi pigmenta ali pa ga je prevec..
2015 10 13