Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Prosti čas in hobiji /

Potovanja, počitnice /

Punce pomoc

Lepo pozdravljene. Imam problem in ne zanima odkrito mnenje drugih ljudi. Vcasih je sam tezko videti vse zorne kote. S partnerjem sma zakljucila vezo zaradi dejavnikov kot so: jaz bi potovala on si tega ne zeli prav tako ima otroka iz prejsnjega zakona in je tudi zaradi tega tezje. Je deloholik navajen predvsem na dom. Iz strani mojih starsev je bilo ocitno neodobravanje zato si tudi ni zelel niti k meni na obisk. Torej bi se vecino morala prilagoditi njemu. Je prav da sva zvezo koncala ali bi lahko vseeno sklenila kaksen kompromis? Ljubezen vseeno ostaja ne vem zakaj..
2019 01 11
> miss#dior: > Lepo pozdravljene. Imam problem in ne zanima odkrito mnenje drugih ljudi. Vcasih je sam tezko videti vse zorne kote. S partnerjem sma zakljucila vezo zaradi dejavnikov kot so: jaz bi potovala on si tega ne zeli prav tako ima otroka iz prejsnjega zakona in je tudi zaradi tega tezje. Je deloholik navajen predvsem na dom. Iz strani mojih starsev je bilo ocitno neodobravanje zato si tudi ni zelel niti k meni na obisk. Torej bi se vecino morala prilagoditi njemu. Je prav da sva zvezo koncala ali bi lahko vseeno sklenila kaksen kompromis? Ljubezen vseeno ostaja ne vem zakaj.. Js bom tkole rekla ce imas cloveka res res rad, da vidis nek smisel, neko prihodnost,... Potem ne obupas. To je dejstvo... Vedno je tako, da se nekdo prilagaja malce vec kot drugi, to je pac zivljenje. Potujes se vedno lahko sama, s prijateljico... Ni nujno da zgolj s partnerjem (to je moje mnenje).
2019 01 29
Tudi jaz bi podobno odgovorila kot moja predhodnica. V partnerski zvezi se je vedno treba prilagajat. Po možnosti oba, vsak nekje popusti. Vedno bodo stvari, ki jih nimata skupnih, je pa dobro, da je vsaj nekaj takih, ki so. Za tiste, ki niso skupne poiščeš kak drugi način, da jih uresničiš (ja, npr. potuješ s prijateljico). Dejstvo pa je, da se tudi življenje velikokrat ne obrne tako kot si želiš in moraš včasih tako ali drugače (zaradi partnerja ali zaradi drugega razloga) želje nekoliko prilagoditi. Tu je treba razmisliti ali si res/sploh želita biti skupaj kljub nekaterim oviram ali pa so ovire enostavno prevelike in premagajo ljubezen.
2019 01 30
Mislim, da moraš sama ugotoviti kaj je tisto kar je tebi najbolj pomembno....ker če bi se odločila zanj bi bil tu zmeraj kompromis, ki bi ga morala sprejeti. Težko je ob sebi imeti človeka, ki je zapečkar....sploh če si mlad in si želiš potovati. Res je, da lahko potuješ tudi s prijatelji, vendar to še zdaleč ni tako, kot če potovanje deliš z nekom, ki ga imaš rad. Se da potrpeti, če veš da je tudi on pripravljen kdaj pa kdaj popustit. Kar pa se tiče otroka iz prvega zakona.....imam prijateljico, ki je imela ločenega partnerja z malim otrokom. Žal je po dveh letih nenehnega prilagajanja in potrpljenja ugotovila, da neglede na to kaj stori bo vedno komaj tretja v vrsti; najprej je otrok....potem je bivša in vse kar to prinese zraven......na koncu je ona, ki po njenih besedah...je to prepozno ugotovila.
2019 02 07