Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Ukradeno Krilo

Punci sem prodala krilo, poslala sem preden je nakazala denar (to je moja napaka od zdaj naprej bom vedno denar zahtevala potem šele poslala pošiljko) Zdaj sploh ni odpisala, skratka mi je ukradla krilo. Po ne vem koliko sporočil je edino napisala “krilo mi ni ok bom poslala nazaj” Seveda po nekoliko sporočil ni odgovora. Vidim da objavlja oglase mene pa ignorira Kaj naj naredim? Hvala vam!
2019 05 04
prilimaj ji negativni odziv, prijavi jo admin., zberi oprijemljive dokaze s katerimi boš lahko dokazala da si bila denarno oškodovana in podaj kazensko ovadbo na policijo. lp
2019 05 08
> lili.dezman: > prilimaj ji negativni odziv, prijavi jo admin., zberi oprijemljive dokaze s katerimi boš lahko dokazala da si bila denarno oškodovana in podaj kazensko ovadbo na policijo. lp Ojla...ob nekorektnem odnosu prodajalke sem se obrnila na el. nalov [email protected] pomoč@.. NIHČE SE NI ODZVAL:( Kaj predlagate?
2019 06 11
Piši kakšnemu Adminu. Imajo eno narejene profile kot mi. Vsi njihovi so roza barve. Včasih traja par dni, da ti odgovorijo. Ampak po moje je najboljše, da tej osebi kar potrkas na vrata. Poslji ji policiji. Pac. Kaj pa ces. Saj te je ogoljufala.
2019 07 01