Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Kaj se dogaja?

Hej punce mene pa zanima kaj je zadnje čase... Sej so bili vedno primeri, ko kdo ne odpiše, se ne javlja, ampak zadnje čase je katastrofa... pišejo, ne odpisujejo več, prejmejo artikel, niti ne javijo, tud odziva ne da več nobena... jaz upam,da je samo čudno obdobje, ker to...res ni podobno ničemur... resne pa seveda..vabljene 😃 https❓/mojbutik.si/azzurra-2649 lp
2020 01 10
Ja se strinjam. Tud hvala ne za fotke. En kp vpradanj pa potem nic. Da te mine vse skp😐
2020 01 10
danes sem se prav zamislila... mam 2 strani pogovorov, pa razen 1 punce, s katero se osebno dobiva v ponedeljek.. ostalo prav nič od niča.. kot sm napisala.. žalostno.
2020 01 10
Ja, tudi meni se to kar pogosto dogaja... Ne razumem pa tega: spet sem hotela nekaj kupiti, pa ne dobim odgovora kljub temu, da je prodajalka aktivna na strani.
2020 01 10
Enako!
2020 01 11
Čist podobne izkušnje
2020 01 12
Tudi jaz imam nekaj takih primerov -ni odzivov - se ne odzovejo ko te kaj zanima da bi kupil -in še zadnja tema Sprasuje ,sprasuje 3,4 dni vse sorte o artiklu potem pa mrk in izgine nikjer vec je ni .. groza take uporabnice ki niso resne BRISATI iz BUTIKA!!!!
pred 26 dnevi, 20:34
uff, vidim, da nas je več z isto težavo. :(
pred 22 dnevi, 14:25
posebej smešno mi je, da očitno nekatere tud prodat nočejo, kar imajo objavljeno v butiku... jim pišem za nakup, pa nič od njih :( svašta. lp
pred 16 dnevi, 12:47
Jaz se pa sprašujem, če mogoče sporočila ne delajo tako, kot bi morala? Ker tudi pri meni dogovori pridejo do nekje, potem pa naenkrat zastanejo, tudi pri zelo ok puncah. Včasih imam občutek, kot da sporočil ne pošlje naprej (tudi mojih).
pred 8 dnevi, 11:10
Meni velikokrat pišejo punce, ki nimajo nobenega odziva (so nove), se zmenimo za nakup, nato mrknejo...se mi zdi, da so to uporabnice, ki velikokrat tu gor že imajo aktivne profile, samo nočejo pokasirat neg. odziva, ker pač niso resne za nakup...če na koncu ne kupijo, enostavno mrknejo...in je to to. najraje sploh ne bi več odgovarjala takim, ki nimajo odzivov, po drugi strani je pa nekdo lahko res nov tu gor (in resen) in ne želim delat krivice takim... eh (:
pred 3 dnevi, 10:37
Hvala enako ! Sploh pa a se je keri slučajno zgodilo, da ji je pisal profil (brez objav, brez odzivov nič) pa prosi za slike pet obutih, nato prosi še slike v najlonkah. Potem prosi za slike v drugih barvah najlonk. Ko dam vedeti, da po 10ih dneh ali kupi pete ali nehamo s tem --> piše iz drugega "fejk profila" enaka fora, nato pa še iz tretjega. Ali je to normalno? Prvič se mi je zgodilo
pred 3 dnevi, 23:20
ah, kadar hoče kdo slike obutih petk, gre v 95% za neke fetišiste, so tudi meni že tu gor tipi pisali, ne pošiljaj slik, škoda časa, ker ne mislijo nič kupovat. Pač čudaki... ali pa oblečene kopalke npr. isto.
pred 2 dnevi, 20:29