Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

Izkušnje storitve "Pošlji paket"

Drage punce! Pred kratkim smo s podjetjem GLS sklenili sodelovanje za oddajo Mojbutik paketkov. Po tem uvodnem obdobju bi vas prijazno prosili za povratne informacije glede uporabe storitve in promo kode "mojbutik", ki vam prinaša 10% popust pri oddaji vašega paketka. Zanima nas, če ste storitev uporabljale in kako ste bile z njo zadovoljne? Če niste, zakaj ne in kaj bi vas prepričalo, da bi storitev preizkusile? Veseli bomo tudi vaših konkretnih mnenj in predlogov za izboljšanje. Za mnenja se vam lepo zahvaljujemo, saj nam boste s tem pomagali izboljšati naše storitve in uporabniško izkušnjo. Lep dan vam želimo vaši Mojbutik.si Admini❤️💞
2022 10 18
Niti ena ni odgovorila, ce prav vidim 👀 Ne vem kaj je prednost takega posiljanja, ampak ce bom kaj prodala na Butiku bom posiljanja tako kot doslej (posta). Sama sem rahlo skepticna in rabim cas da se navadim na nove zadeve, ampak ce mi kdo poda argumente zakaj je ta storitev boljsa kot posta, bolj varna, cenovno OK,... pa z veseljem poskusim 🌞🏵️
2023 06 18
Sem se tudi jaz spraševala v čem je fora tega. Vem, da so tudi prednosti dostavnih služb v primerjavi s Pošto Slovenije. Ampak ne vedno cenovno. Če ima katera dobro izkušnjo, bi tudi mene zanimalo. V katerih primerih sploh pride prav? Bi rekla, da pride v poštev samo pri pošiljanju večjih (mogoče težjih?) paketov. Ponavadi pošiljam precej lahke, manjše pakete. Kupke pa ponavadi niso pripravljene plačati več kot euro ali dva za paket... Ko boste imeli posebno ponudbo s strani Pošte Slovenije (ki je trenutno za te lažje pakete verjetno najcenejša in hkrati ne tako poceni), me pa to zanima takoj. :)
2023 06 23