Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Objavljanje istih oglasov

A lahko ene prosim nehate objavljat ene in iste oglase vsak drugi dan. Kar naprej gledam iste parfume, iste lake za nohte, nekateri se pojavljajo tudi ze po pol leta in vec. Nekateri vsak teden, nekateri vsak dan. Tope in pajkice ene tudi reciklirajo dnevno. Objavit eno stvar 100x in stare oglase izbrisat vam ne bo pospesilo prodaje, da oglas ne bo popularen, ker ne bo imel ogledov. Hkrati pa zavajate kupca, saj mu date mislit, da je stvar nova, v resnici se vam pa ze pol leta valja po predalu. To sploh velja za kozmetiko z rokom uporabe. To smetenje mi gre res na zivce, saj je tezko videt kaj je sploh novega. Se katero to moti? Kako bi se lahko to malo reguliralo, vprasanje za admine in moderatorje?
2023 07 06
Ja, tudi mene to moti. Pa te neumne označbe firm, ki to niso. Iščem nekaj od Zare in potem izmed 50 stvari je ena Zarina vmes.. Groza.. Prav mine človeka, da bi sploh kaj pobrskal po butiku.
2023 07 07
Se strinjam sploh glede kozmetike! Danes se mi je ravno zgodilo, da sem prejela pokvarjen parfum, ki mu je ze davno potekel rok trajanja. Sramota, kaj si nekatere dovolijo...
2023 07 07
> ksenija88: > Ja, tudi mene to moti. Pa te neumne označbe firm, ki to niso. Iščem nekaj od Zare in potem izmed 50 stvari je ena Zarina vmes.. Groza.. Prav mine človeka, da bi sploh kaj pobrskal po butiku. To je pa se posebej motece. Ene imajo samo Chanel, Gucci… Strgana majcka iz H&Ma spodaj ima pa napisano vse zivo.
2023 07 07
> tjasa96: > Se strinjam sploh glede kozmetike! Danes se mi je ravno zgodilo, da sem prejela pokvarjen parfum, ki mu je ze davno potekel rok trajanja. Sramota, kaj si nekatere dovolijo... A ni zanimivo, da se ste se takoj našli v mojem postu. Imam obcutek, da se to dogaja precej pogosto, saj sem tudi jaz ze dobila pokvarjen parfum. Butik sem veliko uporablaja za nakup parfumov, ker so znatno ceneje, sedaj pa ze nekaj casa nic ne kupim. Ko pa brskam po oglasih, pa naletim na toliko solate, da me mine.
2023 07 07
> Lafleurrebelle: > A lahko ene prosim nehate objavljat ene in iste oglase vsak drugi dan. Kar naprej gledam iste parfume, iste lake za nohte, nekateri se pojavljajo tudi ze po pol leta in vec. Nekateri vsak teden, nekateri vsak dan. Tope in pajkice ene tudi reciklirajo dnevno. Objavit eno stvar 100x in stare oglase izbrisat vam ne bo pospesilo prodaje, da oglas ne bo popularen, ker ne bo imel ogledov. Hkrati pa zavajate kupca, saj mu date mislit, da je stvar nova, v resnici se vam pa ze pol leta valja po predalu. To sploh velja za kozmetiko z rokom uporabe. > To smetenje mi gre res na zivce, saj je tezko videt kaj je sploh novega. Se katero to moti? > Kako bi se lahko to malo reguliralo, vprasanje za admine in moderatorje? Živjo. Me veseli, da si odprla to temo v razmislek tudi ostalim uporabnicam. Moderatorji skrbimo, da se podvojeni oglasi redno brišejo, saj ni pošteno niti do ostalih uporabnic, ki želijo prodati svoje artikle. Je pa res, da včasih ne gre tako hitro kot bi si želeli, saj je na žalost kršitev pravil kar veliko. Hvala za razumevanje. Admin
2023 07 20
> ksenija88: > Ja, tudi mene to moti. Pa te neumne označbe firm, ki to niso. Iščem nekaj od Zare in potem izmed 50 stvari je ena Zarina vmes.. Groza.. Prav mine človeka, da bi sploh kaj pobrskal po butiku. Točno to. Namesto da bi pošteno in realno označile za katero znamko se gre, dopišejo 5 znanih firm (večinoma realne pa sploh ne napišejo), ki sploh nimajo veze z artiklom. Ko iščem določeno znamko, se pojavi 300 artiklov ki so neustrezni in vidim da nisem edina, ki jo mine volja do brskanja. Uporabnice-prodajalke se ne zavedajo, da se tem si ne dvigujejo prodaje temveč ravno OBRATNO. Zame je to zavajanje strank. V čem je potem smisel iskanja npr.po znamkah, modelu, barvah?!
2023 07 26
> Lafleurrebelle: > A lahko ene prosim nehate objavljat ene in iste oglase vsak drugi dan. Kar naprej gledam iste parfume, iste lake za nohte, nekateri se pojavljajo tudi ze po pol leta in vec. Nekateri vsak teden, nekateri vsak dan. Tope in pajkice ene tudi reciklirajo dnevno. Objavit eno stvar 100x in stare oglase izbrisat vam ne bo pospesilo prodaje, da oglas ne bo popularen, ker ne bo imel ogledov. Hkrati pa zavajate kupca, saj mu date mislit, da je stvar nova, v resnici se vam pa ze pol leta valja po predalu. To sploh velja za kozmetiko z rokom uporabe. > To smetenje mi gre res na zivce, saj je tezko videt kaj je sploh novega. Se katero to moti? > Kako bi se lahko to malo reguliralo, vprasanje za admine in moderatorje? Bravo isto mislim tudi jaz!! bilo bi smiselno oglase ki so pridani tudi zbrisati da ne smetijo..lepo napisano
2023 08 17
> ModeratorSI: > > Lafleurrebelle: > > A lahko ene prosim nehate objavljat ene in iste oglase vsak drugi dan. Kar naprej gledam iste parfume, iste lake za nohte, nekateri se pojavljajo tudi ze po pol leta in vec. Nekateri vsak teden, nekateri vsak dan. Tope in pajkice ene tudi reciklirajo dnevno. Objavit eno stvar 100x in stare oglase izbrisat vam ne bo pospesilo prodaje, da oglas ne bo popularen, ker ne bo imel ogledov. Hkrati pa zavajate kupca, saj mu date mislit, da je stvar nova, v resnici se vam pa ze pol leta valja po predalu. To sploh velja za kozmetiko z rokom uporabe. > > To smetenje mi gre res na zivce, saj je tezko videt kaj je sploh novega. Se katero to moti? > > Kako bi se lahko to malo reguliralo, vprasanje za admine in moderatorje? > Živjo. > Me veseli, da si odprla to temo v razmislek tudi ostalim uporabnicam. > Moderatorji skrbimo, da se podvojeni oglasi redno brišejo, saj ni pošteno niti do ostalih uporabnic, ki želijo prodati svoje artikle. > Je pa res, da včasih ne gre tako hitro kot bi si želeli, saj je na žalost kršitev pravil kar veliko. > Hvala za razumevanje. > Admin Bi samo vprasala zakaj se meni brisejo oglasi z mojimi slikami?
2023 08 23