Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Ponaredki na mojbutik

Dame pozdravljene, Na mojbutik je ogromno ponaredkov. Gucci uhani za 50€ niso nikoli original, ampak turški ponaredek, ki ni vreden 5€. Pazljivo pri takih profilih, če tudi prodajajo v "original" škatli. Turki ponarejajo tudi škatle in dustbage. Škoda, da mojbutik nima gumba "prijavi". Tako bi ta stran tudi pridobila malo več kredibilnosti, ker se tu gor prodaja veliko stvari kot "original", ki pa to ni. Je samo ponaredek.
pred 8 dnevi, 06:26
Hvala za to objavo. Pri nakupu je treba po mojem slediti pravilu - if it looks too good to be true, it probably is - torej če se nam nekaj zdi preveč dobro, da bi bilo resnično, skoraj gotovo ni resnično. Občutek imam, da je v poplavi ponaredkov dragih znamk in kitajskih "samo sprobanih" poceni izdelkov v vseh skupinah za prodajo (FB, Mojbutik ...) postalo skoraj nemogoče prodati karkoli "normalnega" in lepo ohranjenega iz druge roke. Gumb za prijavo bi prišel prav, vsekakor. Tudi za prijavo profilov scammerjev bi prišel prav.
pred 8 dnevi, 06:56
Se strinjam, definitivno manjka gumb za prijavo. Zanimivo bi bilo še dodat opcijo pisanja komentarjev pod objavami izdelkov :P
pred 7 dnevi, 14:48