Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Ponaredki na mojbutik

Dame pozdravljene, Na mojbutik je ogromno ponaredkov. Gucci uhani za 50€ niso nikoli original, ampak turški ponaredek, ki ni vreden 5€. Pazljivo pri takih profilih, če tudi prodajajo v "original" škatli. Turki ponarejajo tudi škatle in dustbage. Škoda, da mojbutik nima gumba "prijavi". Tako bi ta stran tudi pridobila malo več kredibilnosti, ker se tu gor prodaja veliko stvari kot "original", ki pa to ni. Je samo ponaredek.
2023 09 16
Hvala za to objavo. Pri nakupu je treba po mojem slediti pravilu - if it looks too good to be true, it probably is - torej če se nam nekaj zdi preveč dobro, da bi bilo resnično, skoraj gotovo ni resnično. Občutek imam, da je v poplavi ponaredkov dragih znamk in kitajskih "samo sprobanih" poceni izdelkov v vseh skupinah za prodajo (FB, Mojbutik ...) postalo skoraj nemogoče prodati karkoli "normalnega" in lepo ohranjenega iz druge roke. Gumb za prijavo bi prišel prav, vsekakor. Tudi za prijavo profilov scammerjev bi prišel prav.
2023 09 16
Se strinjam, definitivno manjka gumb za prijavo. Zanimivo bi bilo še dodat opcijo pisanja komentarjev pod objavami izdelkov :P
2023 09 16
Se strinjam! zanima me če je katera imela tak problem.. Kupila sem nike dunk in sem vprašala če so original, gospa mi je potrdila. Ko sem jih dobila niso bili original ampak ponaredek, seveda sem plačala preko trr. Ko sem ji napisala, me je blokirala oziroma zbrisala butik. Kaj lahko naredis v tem primeru?
2023 11 24