Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

odzivi - mnenje

Mene ti nevtralni odzivi malo begajo, namreč ko pogledaš na profil in vidiš 4 odzivi 100% in si misliš super to je poštena oseba, z njo ne bo problema....Ok pri 4 odzivih se še nekako vidi ta nevtralen odziv, pri tistih ki jih imajo več pa težko opaziš oz. se vsaj meni ne da brat vse komentarjev zakaj in kako. Moje mnenje je da bi tudi nevtralen odziv moral zbiti točke, ker bi bilo to malo bolj razvidno v opozorilo da nekaj ni vredu. Govorim zato ker mi je zadnjič ena punca pisala z enako težavo kot sem jo jaz imela pri enaki osebi s 4 "pozitivnimi" odzivi in 100% (jaz in še ena druga punca sva sicer pustili nevtralen odziv)... Kakšno je vaše mnenje glede tega?
2013 03 13
Se strinjam!
2013 03 13
da pri enih odzivi ne pomenijo nič,pri drugih pa zelo veliko :) drugač pa js odzive sploh ne gledam dost :) ker tako ali tako ne kupujem tukaj :) za Minus,če mi ga kdo da se jaz ne ubadam ker vem da poslujem 1A, zelo hitro predvsem in pa opisi so taki kakršna sooblačila res ko jih pošljem :) Predvsem zelo težko je presoditi takrat....kadar tukaj redne obiskovalke portala dajo kakšni - nekatere znane ki so pa tudi SUPER dajo pa + in potem ne veš,ali je dober kupec ali ni /prodajalec..karkoli pač že :D No to je tezko malo za tiste ki tukaj gor kupujejo samo moje mislenje glede teh odzivov je... da tudi če je oseba prejela kdaj - in to ne od tebe, da ne smeš na ta minus tako gledati,če do zdaj ti z njo nisi imela problemov in je bilo poslovanje OK,saj kot vsi vemo so nekatere z istim dekletom imele super poslovanje,druge pa katastrofalno oziroma čisto nasprotno tako,da je kar tezko se odlociti potem/reskirati ali ne ;) :)
2013 03 13
Saj point nevtralnega odziva, da ne zbija točk? Ni bilo vse vredu, ampak si vseeno ne zasluži negativnega, zato se pusti nevtralen odziv. Drugače pa mislim, da je zadeva dobro rešena (sicer ne popolnoma). Ko klikneš na odzive prodajalca imaš število + 0 in -, enako pri kupcih. Tako, da ti ni treba vseh odzivov preleteti.
2013 03 13
Jaz razumem nevtralni odziv kot opozorilo, da je treba bit previden oz. kot delno zadovoljstvo. Zdi se mi prav, da ne zbija procenta. Jaz delam oz. bi delala takole: plus, da nekoga pohvalim minus, da pokritiziram in s tem odsvetujem sodelovanje Nevtralen bi recimo dala nekomu,k trdi,da je nekaj poslal (navadno) pa nisem prejela IN je do mene prijazen. Ker v taki situaciji ne morš bit ziher al se kupec laže, da je poslal al je pač pošta zgubila. [:sramezljiv] Minus se mi v takem primeru ne zdi fer, ker enostavno ne veš in ne moreš vedet kaka je resnica in ni pravično. Če pa daš nevtralen odziv in opišeš situacijo, bodo ostale vedele, da je treba bit previden in recimo zahtevat ali plačilo prek trr al poslano priporočeno [:ljubek] Pa še vedno sm mnenja, da (+) odzivi pomenijo bolj malo. [:ljubek] Jaz sem se že parkrat neuspešno (ker mi ni odpisovala) hotla neki zment z osebo,k ma ful plusov, pa sm se zmer sam načakala...Pol k preberem kak je kao hitra in super in vse, se prav čudim. :)
2013 03 13
Res je da tak odziv služi kot opozorilo, ravno zato ker je NEVTRALEN ne zbija ali viša točk [:sramezljiv]
2013 03 13