Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Prosti čas in hobiji /

Filmi, knjige, glasba /

kaj menite o skrivnosti

...zakon privlačnosti... punce vaša mnenja???
2014 06 04
imam to knjigo doma :) sem si jo kupila iz posebnim razlogom :)+ gledala sem film, skoraj enak kot knjiga. obstaja še še nekaj drugih knjig iste avtorice katere sem tudi prebrala. ne moreš vedet dokler se ti zakon privlačnosti ne zgodi. meni se je do sedaj samo enkrat,ampak to še preden sem sploh izvedela za to zadevo. tako da ja. bom rekla da verjamem v to. :)) če te še kaj zanima,...just ask :)
2014 06 04
v bistvu meni se je nevede zgodil že x krat,sedaj ko se že nekaj časa poglabljam v to vidim,da resnično deluje,...vendar,pa sem v fazi,ko bi rada zvestno vplivala na svojo vibracijo. zadnje čase veliko berem o tem in iščem način kako uskladiti misel in srčno željo... kak predlog?
2014 06 04
hmm. verjetno ti ne bom nič pomagala, ampak, pojdi v knjižnico,...tam imaš kar nekaj zelo dobrih knjig na temo osebnostnega razvoja. meni in še eni kolegici pomagajo pri razumevanju. točno določene knjige ti ne morem priporočati ker je to širok razpon vsega. ko boš žačela brati eno boš videla v katero smer greš in tam naprej iskala. jaz skoraj vsak dan visim v knjiznici, zdaj mi več zamudnin ne računa, ker sem kot inventar :)) heh
2014 06 04
abrahamovi zakoni,si že prebrala?
2014 06 04
zabica88 hvala za tvoje mnenje,vsak nov naslov ali nasvet prav pride.
2014 06 04
preberi še "menih ki je prodaj svojega ferarija" men je to najboljša knjiga do sedaj. :)
2014 06 04