Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Negativen odziv ?!?

Punce, prosim poglejte si moj negativen odziv. Kaj za ..... ?! Kaj lahko naredim? [:zaspan]
2014 12 31
piši admin. in ti ga bo izbrisala, verjetno boš pa kar nekaj časa čakala [:nasmeh]
2014 12 31
Zdaj punca vsak dan spremeni odziv na mojem profilu, da izpadem JAZ neumna! Njen prvi odziv (punci zgoraj lahko potrdita) je bil : "dgkejskcekj" ! Zdaj jih pa dnevno spreminja! Otrok!!
2015 01 01
Če me boste potrebovali, potem bom priča, ker jaz sem ga včeraj videla! Škoda da niste včeraj nardili print screen. Drugače pa lepo obrazložite pa bo :) brez skrbi. Nekatere punce so za praznike totalno, oprostite izrazu "blesave".
2015 01 01
Punca vam cele zgodbe ni povedala in zdaj blati mene,ubistvu si pa sama bruke dela. Ja moj 1 odzivni komentar je bil 'brezvezen' ker nisem hotela ocrnit njenega imena tako kot ona zdaj to dela. NJej sem napisala lepo na zs nobene javnosti in punca se kar ni ustaula in se kar naprej pise in komentera in pisca vedno vec odzivov! Potem pa sem jaz "otrok". Mislim da ne morete zagovarjat nekoga ki vam velik del zgodbe ni obrazlozila. Njen odgovor na mojo prosnjo dodatnih slik je bil skrajno nesramen zato sem moje mnenje dala v odziv,ki je bil tako rekoc samo moje mnenje ne pa da se brukam po Mojemu butiku! ODZIVI SO NA VOLJO TAKO NEGATIVNI KOT POZITIVNI IN SE ZACNI ZE ENKRAT OBNASAT KOT ZRELA ZENSKA IN DOJEMI DA CE IMAS NEGATIVNI ODZIV DA NE MORES PROSIT ADMINKE DA TI GA ZBRISE,TEMVEC POGOLTNI SLINO IN POSLUJ KOT NORMALNA ZENSKA NE PA DA NAGOVARJAS DRUGE PUNCE DA ME KLICEJO BLESAVE. Jst sm ti povedala svoje ti se pa zaradi mene se naprej brukej v javnosti! In kot sem ti v zs napisala da slabo kritiko spremeni v dobro... Mene in moje delo pa pusti pri meru ker sem v tem primeru bila kupka ti pa nic vec kot slaba prodajalka. Punce,naj vas ne zavede njena nedolznost. Punca se sm 'dela' da je nedolzna pa pise da sem prevec za racunalnikom a edino kar sem zelela sotorit je kupit 1 bogo sminko :D za znort!
2015 01 01
meni osebno se zdi smešno, da ste napisali črke v negativni odziv. ki ne povedo nič in ko jaz vidim kaj takšnega je to za mene delanje norca. Okvirček je dovolj velik, da bi pod negativnim odzivom lahko pustili svojo izkušnjo, da lahko druge preberemo, vidimo za kaj se gre [:nasmeh] Negativni odzivi so namenjeni temu, da se nas druge punce tukaj gor opozori in smo bolj pazljive. Lp. In to je moje mnenje.
2015 01 01
Spostujem vase mnenje ampak naj napisem opozorilo pred grdim odgovorom? Nima smisla.. Use ostalo sem napisala gor Hvala :)
2015 01 02