Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zgodbe iz spalnice, 18+ /

Boleč spolni odnos

Ima še katera težave s tem, ter kako rešujete to težavo? Tu bi povedala še, da pri meni ni problem, da bi blo presuho ali kar koli, ampak preprosto boli/ peče ves čas (pri prodiranju, kot tudi potem med samim odnosom).
2015 02 07
Priporočam obisk pri ginekologu. Lahko imaš kandido, ki jo je treba zdraviti, ker se lahko prenaša tudi na partnerja. Ponavadi dobiš canesten vaginalete, to so svečke, ki se jih vstavi v nožnico. Vsekakor pa ne odlašaj, saj se vnetje lahko zoprno prenese tudi na druge organe.
2015 02 07
na napacnem portalu si...halooo [:omoticen]
2015 02 07
Zivjo ali mogoce imas iscedek neprijetnega vonja pa rumene barve?
2015 02 07
Dina: zakaj na napačnem portalu???? Obstajajo tudi ljudje, ki želijo inf od drugih s podobnimi izkušnjami, preden se odločijo za obisk pri zdr. objava je pa tudi pravilno kategorizirana, tako da [:jezen] ... Anonimna: mogoče pa imaš vnetje jajčnikov, prosi ginekologinjo za ultrazvok jajčnikov in maternice. lp
2015 02 07
Te težave imam že kakšno leto in pol in sem bila na začetku pri ginekologinji, ki je zatipala neko bulo ki je takoj ob dotiku začela krvavet.. naredla mi je bris, ki je bil negativen in nato je rekla da je z mano vse v redu.. Bula je s časom izginila.. Nato ko sem še vedno tarnala, da me boli, mi je rekla da je verjetno krivo ker me je mogoče strah da bo spet bolelo in da napnem mišice in da zaradi tega boli in mi je nato notri držala prst, jaz pa sem mogla napenjat in sproščat mišice (skratka grozno je blo).. samo jaz mislim da to ni to, ker sem popolnoma sproščena dokler ne zaboli... dina48: sem na forumu Zgodbe iz spalnice za 18+ (kamor mislim da spolni odnosi tudi spadajo) in mislim, da je za tule ta tema popolnoma primerna.. Na ostalih portalih se moraš registrirat in se mi s tem pač ne da ubadat... Seveda pa teme ne rabiš gledat, če te ne zanima. ;)
2015 02 07
Drugače izcedek imam normalen in brez vonja.. sem že pomislila na glivice in si kupila Canesten 3, vendar ni bilo nič boljše..
2015 02 07
Rubrika je čisto lepo ustrezno umeščena. Jaz predlagam ponovni obisk pri ginekologinji. Veliko zdravja!
2015 02 07
Planiram iti, samo pol leta traja da prides na vrsto, tako da bom šele nekje poleti šla, pa sem mislila, da bi prej probala kako sama rešiti težavo :)
2015 02 07
ženske "spodaj" nismo vse enako elastične, enako ozke oz. široke, zna bit tudi to in nič drugega [:nasmeh]
2015 02 07
Sicer pa hvala vsem :)
2015 02 07
dina48 vašega komentarja pa res ne razumem. halo zakaj na napačnem portalu??? zakaj pa potem obstaja rubrika zgodbe iz spalnice??
2015 02 07
Glede elastičnosti.. po mojem mnenju bi potem če mi partner nebi ustrezal imela te težave že na začetku zveze... tako pa sva se preden se je to začelo imela super fajn in sem uživala in mi ni bilo panike vsak dan(kar za zdaj ne morem več rečt in se samo še izogibam -.-). Zdaj po spolnem odnosu me še 2 dni boli. -.- Ne verjamem da je glih možno, da se mi je skrčilo tam spodaj vse skupaj -.-
2015 02 07
pri prodiranju običajno boli, kadar ženska ni dovolj sproščena (tebi se lahko zdi, da si, ampak imaš kak strah pred tem v podzavesti) in so mišice zakrčene. peče pa zaradi neprestanega drgnjenja penisa ob kožo med seksom. tudi jaz mislim, da je kaj od tega krivo
2015 02 07
Pri meni cisto enaka zgodba, vec kot dve leti spolnih odnosov,vedno boli. Pri penetraciji in med odnosom, se posebej boli, ce gre globje noter. Tudi probala ze vse, razlicne polozaje, lubrikante, ne pomaga nic. Grem h ginekologinji in me odpravi, da je to baje samo v glavi in da ko bo vec vaje, bo boljse. In da se moram sprostit. Pa sem res cisto sproscena. Prav grozljivo je, orgazma nikoli ne dozivim, partner se slabo pocuti. Ne vem vec kaj naj naredim, vsi pravijo, da je vse ok in samo v glavi.
2015 02 07
1 2 3