Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Eva Kac- Butikarca

Hej punce! Zanima me, če je katera sodelovala z Evo Kac? Bili sva namreč zmenjeni za menjavo (ima knjigo, ki si jo zelo želim) in izgleda, da ima zbrisano profil. Ker je po pogovoru delovala poštena, me zanima če je slučajno prišlo le do kake napake in me občutek ne vara? Če je katera sodelovala z njo in bila zadovoljna ali ne, naj prosim sporoči. Lep pozdrav vsem!
2015 03 02
Če bi te želela kontaktirati bi te verjetno že - bi že našla način, da te obvesti, če je slučajno pomotoma izbrisala svoj profil... Če ne drugače bi odprla nov profil, te poiskala in ti pisala- če bi jo bilo seveda v interesu. Moje mnenje.
2015 03 02
Kak pa je nick? Kar Evakac? Ne spomnim se, da bi sodelovala z njo, če ji je to nick. Profil si ne moreš sam zbrisat, če se ne morit, lahko ti ga zablokira samo Admin.
2015 03 02
Butikarca je njeno uporabniško ime. Oh, ena_30 se strinjam s teboj:/ Pa tako sem se veselila knjige. No, potem pa naj vam bo njeno ime v vednost v izogib sodelovanju.
2015 03 02
aia, sama sebi je pisala odzive..in če klikneš na odzive lahko vidiš,da piše butikarca..a profila ne najde več..žal..
2015 03 02
[:zafurstriran] Pa kaj je tega treba:S Meni je celo rekla, da bo v mojem kraju službeno in da se bova osebno dobili. Fuck, nekaterim se pa res da lagat in to zato, da bi dobili nekaj zastonj [:prestrasen] Naj omenim, da naj bi menjali en moj artikel (NOV za 3eur) za knjigo... Da si za ušive 3eur izmišljuješ in bullshitaš.... Sram te bilo, Eva Kac!
2015 03 02
Ja, o njej je bilo že veliko govora, pa tudi pod imenom butikarca je iz katerega si je sama sebi pisala odzive in obratno (z evakac si je pisala odzive na butikarco) :/
2015 03 02
Ja, zdej se spomnim da je bla ena tema o njej. Jz na srečo nisem sodelovala z njom.
2015 03 02